• WAVV-trainer Ronald Lieftink (uiterst rechts) vond de 3-1 nederlaag die zijn ploeg, op bezoek bij UNION leed, 'pijnlijk'.

    Dick Martens

WAVV onderuit bij UNION

WAGENINGEN WAVV heeft, op bezoek bij middenmoter UNION, niet kunnen profiteren van het feit, dat de concurrenten die samen met de ploeg van trainer Ronald Lieftink, strijden om de titel in de 2e Klasse I, allen gelijk speelden. De Wageningers gingen zelf in Malden onderuit. Bij rust was de stand al 2-0. Na rust zorgde topscorer Mike Molenaar nog wel voor de aansluitingstreffer, maar in de slotfase beslisten de gastheren het duel definitief en bepaalden de eindstand op 3-1.

Dick Martens

PIJN ,,Het verlies doet natuurlijk pijn", beaamt Lieftink. ,,Gelukkig houdt de concurrentie ons nog wel in leven, maar bij winst neem je zelf afstand. Door de achterstand bij rust, moesten wij weer reageren, maar helaas lukte ons dat niet echt. Hoewel wij de kansen op een beter resultaat zeker hebben gehad, was de winst voor UNION wel terecht. Toch ben ik ervan overtuigd dat wij tot de laatste speeldag mee blijven doen om het kampioenschap."