• n.v.t.

Huizenspecialist viert eerste lustrum

Advertorial

Van Gelre Makelaardij bestaat vijf jaar

OOSTERBEEK Het is tijd voor een feestje bij Van Gelre Makelaardij. Morgen, donderdag 15 maart, bestaat het makelaarskantoor vijf jaar. En daar is eigenaar en oprichter Marc Oortgiesen natuurlijk erg trots op. Als 'eenpitter' trok hij in een onzekere tijd de stoute schoenen aan, vijf jaar later staat er een vakkundig team van vier bevlogen mensen.

Feike Klomp

Vijf jaar geleden betrok Oortgiesen het voormalige knusse winkelpand waar voorheen Prentenkabinet gevestigd was, en kijk wat er nu al is bereikt. ,,We willen de komende weken op een leuke spontane manier, klanten bedanken voor het vertrouwen wat ze in ons stellen of hebben gesteld", vertelt de altijd enthousiaste Oosterbeekse makelaar.

KLANTEN ,,Zij hebben het tenslotte mogelijk gemaakt dat wij konden groeien en bovendien een groter woningaanbod op de markt in de gemeente Renkum konden neerzetten." Al vrij snel na de start van zijn makelaarskantoor aan de Weverstraat volgde uitbreiding van het team. Naast Oortgiesen werken inmiddels ook Susan van Beem, Lisette Elsendoorn en Amber Zwanenburg bij het moderne makelaarskantoor. ,,Susan en ik werken vooral in de buitendienst en zijn 'op pad', Lisette en Amber bemensen onze binnendienst. Maar de kracht blijft de korte lijnen."

BIJBLIJVEN Een vijfjarig bestaan is natuurlijk mooi, maar achteroverleunen is er niet bij: ,,Als NVM-makelaar moet je altijd up-to-date blijven. Ik vind dat een voorwaarde om je professionaliteit te waarborgen. We zijn tenslotte bezig om de klant te helpen met een van zijn of haar belangrijkste beslissingen in het leven. Dan mag je kennis en kunde van ons verwachten. Dus zowel ik als Susan, Lisette en Amber zijn ons voortdurend aan het (bij)scholen."

VRAAG Het team heeft in die vijf jaar tijd al heel wat veranderingen op de woningmarkt gezien. Van een 'op slot zittende' markt tot schaarste. En altijd speelt het kantoor in op wat actueel speelt.

,,We werken bijvoorbeeld goed samen met onze professionele vakgenoten in Oosterbeek en kunnen daardoor prima inspelen op hetgeen er speelt in de markt." Belangrijk blijft toch de expertise van een makelaarskantoor, vindt Oortgiesen: ,,Soms verkopen mensen huizen nu zelfs onderling, maar goedkoop kan duurkoop blijken. Sommigen doen zichzelf daarmee tekort.

Een woning kan via de officiële weg namelijk meer opleveren. Dan is het zonde om bijvoorbeeld 20.000 euro mis te lopen, omdat iemand denkt snel zaken met een particulier te kunnen doen. Wij adviseren om vooraf goed onderzoek te doen en ons hierbij te betrekken."

Vragen? Loop gewoon bij Oortgiesen en zijn medewerkers Susan van Beem, Lisette Elsendoorn en Amber Zwanenburg binnen, of maak gebruik van het unieke onlineafsprakensysteem. Van Gelre Makelaardij, Weverstraat 5, 6862 DJ Oosterbeek. Telefoon: 026-2600010.

E: info@vangelremakelaardij.nl I: www.vangelremakelaardij.nl