Lezersnieuws

Technova College viert opening innovatief schoolgebouw voor technische mbo-opleidingen

EDE- Een nieuw gebouw en een nieuwe naam waren aanleiding voor een groot openingsfeest op donderdag 18 oktober aan de Bovenbuurtweg. Medewerkers en toekomstige vakhelden presenteerden een technisch hoogwaardig gebouw voor eigentijds techniekonderwijs.

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer waterschap Vallei en Veluwe

PERSBERICHT

Harderwijk, 19 oktober 2018

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer Waterschap Vallei en Veluwe

Allerzielen: Nu is nog zo zonder jou.

 

Op 2 november om 19.00u is er in de bblthk een avond om ruimte en aandacht te geven aan verlies. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het nieuwe boek “Nu is nog zo zonder jou” van de Wageningse schrijfster Marloes Harkema.

Samsung mobiel wordt in Ede razendsnel gerepareerd

Reparatiewinkel in Ede is de specialist in reparaties van consumentenelektronica. Sinds kort mag de winkel zich ook dé Samsung Service Partner voor deze regio noemen. De nieuwe service betekent goed nieuws voor iedereen met een Samsung smartphone, tablet of smartwatch.

Minigolf in herfstvakantie bij Duno

Het is Herfstvakantie en mooi weer. Dan is er vanmiddag (woensdag) nog een mooie gelegenheid om op het minigolfpark van Duno in Doorwerth een balletje te gaan slaan. Door het fraaie weer kunt u ook nog gebruik maken van het gezellige terras of in de kantine.

Werken op vaste tijden in de zorg

In de zorg werken betekent vaak onregelmatige werktijden. Zorgdienstverlener Opella start een flexteam waarbij zorgmedewerkers zelf kunnen aangeven op welke dagen of dagdelen zij beschikbaar zijn.

 

Proefweken Yogaschooltje!

Proefweken bij het Yogaschooltje!

Oproep vrijwilligers poëziefestival 2019

Poëziefestival Het Park Vertelt zoekt vrijwilligers 15de editie in augustus 2019

Rijnuiterwaarden weer schoon de winter in

 

Op zaterdag 13 oktober zijn de Rijnuiterwaarden in de gemeente Renkum weer opgeschoond. De 35 vrijwilligers verzamelden 30 zakken vol met zwerfafval. De actie werd gecoördineerd door IVN Zuidwest Veluwezoom.

Kostbare punten voor korfballers Wageningen

De korfballers van KV Wageningen hebben bij de uitwedstrijd tegen Groen Geel goede zaken gedaan door met 14-16 te winnen. De eerste helft was het een gelijk opgaande strijd, resulterend in een 8-9 ruststand.

Pagina's