Deel je nieuws

Wijngaardpalen slaan op Wagenings Wijngoed

Ooit gewerkt met een palenrammer? Op 16 maart, tijdens de vrijwilligersactie NLdoet heeft u de kans op het Wagenings Wijngoed. Want dan kunt u nieuwe wijngaardpalen slaan in de Wageningse wijngaard. Ook voor lichter werk bent u van harte welkom.

'Gircus' lessen in Wageningen

Bij sport noemen ze het een G-team. Circus met een G is Gircus.
Zijn er kinderen in Wageningenen omgeving die belangstelling hebben voor het circus, maar liever naar Gircus gaan?

Schaapsherder met idealen en festival bij Movie W

WAGENINGEN - Filmhuis Movie W zit tot en met dinsdag 26 februari boor­devol films, met een festival van don­der­dag tot en met zondag.

Sylvie Deenen vertrekt als bestuurder bij Idealis

WAGENINGEN – Sylvie Deenen, bestuurder van Idealis, vertrekt per 1 april bij Idealis. Reden is haar benoeming tot Sector Directeur Handel en Economie aan ROC Aventus in Apeldoorn. 

Kamermuziek Oosterbeek-Blokfluit in de spotlights!

 

Op donderdag 7 maart a.s. treedt de 19-jarige blokfluitiste Lucie Horsch, een van de grote muzikale talenten van haar generatie, op met klaveciniste Alexandra Nepomnyashchaya in de Vredebergkerk te Oosterbeek.

Standhouders meld je aan!

Polo & Country Fair 2019
 

In het weekend van 31 augustus en 1 september vindt de 6e editie van de Polo & Country Fair plaats. Standhouders zijn welkom om zich aan te melden. Informatie via mail: polofair2019@gmail.com

Aantal deelnemers jubileum editie Kunstroute bekend!

Persbericht aantal deelnemers (18 februari 2019)

 

7 delige reeks chakrawandelingen in park Hartenstein Oosterbeek

Werken met de chakra’s in de natuur. Vanaf maandagochtend 4 maart.

Levendig Veluwe Verkiezingsdebat in Wageningen

“Geef ons alsjeblieft bevlogen mensen”, verzucht een voormalig boswachter van Staatsbosbeheer aan het slot van het verkiezingsdebat, afgelopen vrijdag. Het was het eerste debat in het kader van de Satenverkiezingen op 20 maart.

Workshop Kracht van Kwetsbaarheid

Hoog ziekteverzuim of juist preventie? Medewerkers op de juiste plek? Loopbaanontwikkeling? Deze workshop is georganiseerd voor jou als P&O/HRM-medewerker, teammanager, etc., omdat jij te maken hebt met kwetsbare medewerkers.

Pagina's