Deel je nieuws

5 weekse cursus: Start2Bike

Ben je onlangs gestart met mountainbiken of wielrennen? Of heb je nog nooit een techniektraining gevolgd? Dan is Start2Bike iets voor jou. Tijdens 4 trainingen schaaf je jouw techniek bij zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt.

4 weekse cursus: Start2Run

et is voorjaar! Heb je zin om te gaan hardlopen en wil je leren hoe? Schrijf je dan meteen in voor deze beginnersgroep. Of je nu alleen je conditie wilt verbeteren of aan een leuk fun of obstacle run wilt meedoen. De Start2Run cursus is de juiste start om te beginnen.

Eerste Renkumse Bloemen en Plantenmarkt

Een lang gekoesterde wens van ondernemersvereniging Renkum Centrum, om een bloemen en plantenmarkt te organiseren, gaat in vervulling. De eerste Renkumse bloemen- en plantenmarkt is binnenkort een feit.

Bevrijdingsschaaktoernooi

Op 5 mei staat de 71ste editie van het Bevrijdingsschaaktoernooi op de agenda. Universitair Sportcentrum De Bongerd aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen is dan wederom de oase van rust in een drukke stad.

Geldersch Landschap & Kasteelen trakteert!

Omdat Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) negentig jaar bestaat, maken ze deze zomer een aantal landgoederen extra fleurig.

Ook Bibliotheek Renkum krijgt wekelijks voorleesuurtje

Vanaf dinsdag 7 mei leest een vrijwillige medewerker van de Bibliotheek Veluwezoom in de Bibliotheek Renkum wekelijks voor aan kinderen van nul tot vier jaar.

Heike Verheul net niet op erepodium

Amsterdam - Heike Verheul greep op het traditionele paastoernooi in Amsterdam net naast de prijzen. De speelster van de Wageningse ereklasser WSDV bleef ongeslagen en sprokkelde 10 punten uit zeven wedstrijden bijeen, goed voor een vierde plaats.

Opella biedt steeds meer hulp met minder medewerkers

Een steeds grotere groep mensen maakt gebruik van zorg en ondersteuning, die wordt gegeven door steeds minder zorgverleners. Dat is een van de conclusies uit het jaarverslag van zorgdienstverlener Opella over het jaar 2018.

Gespreksgroep 'Voorbij de zorg en dan...'

Als je ineens geen mantelzorger meer bent. De zorgvraag stopt bijvoorbeeld door herstel of door overlijden. De kans is dan groot dat je in een gat valt, behoefte hebt aan gesprekken en wel wat ondersteuning kan gebruiken om deze periode door te komen.

Korfballers Wageningen starten op veld met winst

Op het zonovergoten Binnenveld ontving Wageningen zaterdagmiddag De Meeuwen uit Putten. In het najaar leden de blauwwitten een zure nederlaag bij de uitwedstrijd in Putten en er was dus wat recht te zetten.

Pagina's