Lezersnieuws

Proefles mindfulness praktijk Sesara

Eind augustus starten weer de groepstrainingen Mindfulness. De training voor meer rust en balans die erkend is door zorgverzekeraars en vaak ook wordt vergoed. Wil je eens proeven aan de training. Kom dan naar de proefles op maandag 20 augustus in Arnhem (Home of Zen, aan de Velperweg).

Sport- en Beweegdag voor ouderen

Op dinsdag 4 september 2018 kunnen ouderen in Oosterbeek kennismaken met allerlei soorten beweeg- en sportmogelijkheden: tai chi, dansen (op je stoel), slowsport, fietsen op een duofiets, wandelen over een korte afstand, sporten op een groot scherm, jeu de boules en valpreventie.

Nieuwe les: Yin Yoga & Yoga Nidra

Door Yin yoga te beoefenen cre?er je ruimte. Yin yoga werkt in op de meridianen (energiebanen) in je lichaam en het maakt ruimte in je lichaam. De Yin yoga houdingen zijn er op gericht om op een zachte manier je bindweefsel te rekken.

Webwerkplaats Webdesign start met Hosting bedrijf.

Webwerkplaats ontwerpt en bouwt al enkele jaren websites. Sinds 1 Juli heeft is dit aangevuld met een eigen hosting bedrijf.

Mantelzorgcursus Zorgen voor een ander in Oosterbeek

Om te voorkomen dat u, als mantelzorger, overbelast raakt en zelf lichamelijke en/of psychische klachten ontwikkelt, is het van belang goed voor uzelf te zorgen.

Kleurwedstrijd Vijf Dorpen in 't Groen

Vereniging Vijf Dorpen in ’t Groen bestaat uit groeiende groep betrokken mensen die zich in zetten voor het behoud van het landschap en het unieke dorpskarakter in de gemeente Renkum.

Beginnerscursussen tai chi en chi kung

Wil je beginnen met tai chi of chi kung, dan kan dat vanaf september. Tai Chi Arnhem verzorgt dan weer een aantal beginnerscurssen van 14 lessen. Overigens zijn de chi kung lessen ook geschikt voor gevorderden. ? Chi kung donderdagmiddag 17.15-18.15

Wolfhezense Helena Maria geeft concert in Cultura Ede met het thema 'kracht in kwetsbaarheid'

De Gelderse Helena Maria debuteerde op 1 mei met haar album ‘All by grace’. Haar cd werd zó goed ontvangen dat de zangeres een avondvullend concert geeft in theater Cultura in Ede.

Nuovo zoekt volleybaltalent

Maandag 20 augustus beginnen de trainingen weer bij volleybalvereniging Nuovo. Heb je zin om (weer) te gaan volleyballen, train dan vrijblijvend een paar keer mee. Bij Nuovo kun je zowel competitie- als recreatievolleybal spelen.

WK Minigolf voor de jeugd werd een zeer leerzame ervaring

De afgelopen 3 dagen heeft in het Tsjechische Cheb de WK Minigolf voor de jeugd plaats gevonden. Nederland was vertegenwoordigd met 5 zeer talentvolle jongens. Daarnaast had ons land voor het eerst sinds 30 jaar ook weer een meisjesteam.

Pagina's