Lezersnieuws

Bekend klassiek bassist James Oesi opnieuw in Tuin de Lage Oorsprong

De bekende contrabassist James Oesi is op zondag 12 augustus (15 uur) terug voor een concert in Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek. Hij speelde er al twee keer eerder onder grote publieke belangstelling. Van Bach tot moderne klassieke muziek van onder andere Berio.

Patrick Jansen Nederlands kampioen mountainbike

Vijf dagen na zijn bronzen race op het wereldkampioenschap In Andorra is Patrick Jansen uit Wageningen Nederlands kampioen mountainbike geworden. Dat deed hij bij de masters 50+ in Apeldoorn. Tweede werd Jan Weevers en derde Arne Nuijs.

Scouts genieten met volle teugen

De verkenners en padvindsters van Scouting OPV-Schoonoord zijn inmiddels in Engeland en ze genieten met volle teugen. Het is altijd spannend om aan zo'n grote reis te beginnen. Maar als je eenmaal afscheid hebt genomen van je ouders... dan begint het kamp en verdwijnt de spanning vanzelf.

GROOTS TOERNOOI OP MINIGOLFPARK DUNO

In het weekend van 28/29 juli a.s. wordt er op het minigolfpark van Duno in Doorwerth het grootste 2-daags toernooi georganiseerd. Spelers uit het gehele land hebben zich al aangemeld voor dit spektakelstuk.

Geslaagde Musical 3 Daagse in Wageningen

17, 18 en 19 juli organiseerde Musical Kids Wageningen haar jaarlijks terugkerende Musical 3 Daagse. Jong talent heeft 3 dagen lang mogen oefenen met zingen, dansen, toneelspelen en optreden. Het was prachtig weer om op te treden in de stad en kinderen en publiek genoten zichtbaar.

oude abn-amro bank oosterbeek nu expositieruimte

Sinds begin juli hebben drie kunstenaars uit Putten de voormalige ABN Amrobank Oosterbeek aan de Utrechtseweg 147 in gebruik genomen als expositieruimte, totdat het gebouw een nieuwe eigenaar krijgt.

<span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: rgb(51, 51, 51); cursor: text; font-family:

OOSTERBEEK – Zodra de Airborneboog is geplaatst boven de Utrechtseweg komt de herdenkingsmaand in zicht. Daarmee ook de 44e editie van de Airborne Taptoe Oosterbeek, dat weer een muzikaal gevarieerd programma aanbiedt. Als eerste presenteert de organisatie Excelsior uit Renkum.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MINIGOLFPARK DUNO OP 28/29 JULI

Het Minigolfpark van Duno in Doorwerth zal op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli gesloten zijn voor recreanten. In dat weekend zal het grootste minigolf-toernooi in Nederland georganiseerd worden, waarvoor zich al een groot aantal minigolfliefhebbers hebben gemeld uit alle delen van het land.

Vilente zoekt vrijwilligers voor ‘vakantie in eigen huis’

De zomervakantie is begonnen! Dat betekent voor velen misschien wel een uitstapje naar zee, de camping of een andere bestemming. Vilente wil bewoners van haar woonzorgcentra ook graag een vakantiegevoel geven.

Wageninger Patrick Jansen pakt brons op WK mountainbike masters

Wageninger Patrick Jansen heeft op het wereldkampioenschap mountainbike voor masters de derde plek voor zich opgeeist. Dit deed hij in de categorie voor 50-plussers op het vreselijk zware parcours in Andorra op 2000 meter hoogte.

Pagina's