• OVC '85-trainer Wim Kamphuis zag zijn ploeg in Duiven opnieuw een monsterscore behalen. Het werd tegen DVV maar liefst 8-0.

    Dick Martens

Opnieuw acht treffers voor OVC '85

OOSTERBEEK OVC '85 blijft de ongenaakbare koploper en de gedoodverfde kampioen van de 4e Klasse B (zaterdag). Ook DVV kon geen zand in de soepel draaiende Oosterbeekse machine strooien. Sterker nog, het werd ook in Duiven weer een ouderwetse 'schiettent', met niet voor de eerste keer dit seizoen, maar liefst acht voltreffers, geproduceerd door de volgelingen van trainer Wim Kamphuis. Opnieuw had OVC's topscorer Vincent van Weelden een groot aandeel in de monsterscore. Hij was driemaal succesvol. De overige treffers kwamen op naam van Joost Jansen, Ampa van der Drift (2), Jesper Onck en invaller Terence Mayoma.

Dick Martens

,,We hebben vanaf de eerste minuut druk gezet", blikt Kamphuis terug. ,,Daarmee werd DVV volledig overklast, vooral door d beweging die in de ploeg zat, waardoor ook ons aanvalsspel erg gevarieerd was. Evenals vorige week hadden de dubbele cijfers er ook nog wel ingezeten. Maar ik heb genoten van ons aanvalsspel en ons frisse en beweeglijke spel. Het is echt mooi om te zien waartoe OVC momenteel in staat is. Je speelt toch tegen de nummer drie, die hun laatste vier wedstrijden hadden gewonnen. We willen zo blijven spelen, domineren en met glans de titel binnenhalen. Wat dat betreft zijn we op de goede weg."