• Wvv Wageningen-trainer Mark van Wijk (op archieffoto) zag zijn ploeg kansloos van DVSA verliezen. Het werd op Sportpark De Zoom 1-6.

    Dick Martens

Kansloze nederlaag Wvv Wageningen

WAGENINGEN WVV Wageningen heeft de thuiswedstrijd tegen subtopper DVSA kansloos verloren. De bezoekers uit Amerongen waren vanaf de eerste minuut heer en meester en de 1-6 einduitslag gaf de verhoudingen goed weer.

Op het kunstgrasveld van Sportpark De Zoom werd snel duidelijk dat Wageningen een zware middag tegemoet ging. De bezoekers waren feller en beter en kwamen binnen drie minuten op voorsprong. Halverwege stond het 0-3 en pas na de zes tegentreffers wist Sonny Navest voor de thuisploeg de eer te redden: 1-6. Trainer Mark van Wijk was teleurgesteld: "Wij hebben vandaag een slechte wedstrijd gespeeld en terecht van een betere ploeg verloren. Aan onze kant werd slecht gedekt en was het ongecontroleerd. Alleen net na rust werden we even dreigend en kreeg Alec Baldwin een grote kans. Toch trainen wij op dinsdag en donderdag geweldig, de opkomst is goed. Ik hou er vertrouwen in dat we in het restant van de competitie dit op zaterdag terug gaan zien".

Zaterdag speelt Wageningen in Cothen tegen SVF.