• Voorafgaand aan het duel Wodanseck-Zeewolde werd met een indrukwekkende minuut stilte de op 54-jarige leeftijd overleden clubman Wim van den Born herdacht.

    Dick Martens
  • Dick Martens
  • Dick Martens
  • Dick Martens

Eervolle nederlaag Wodanseck

WOLFHEZE Ondanks een uitstekende wedstrijd heeft Wodanseck tegen het als tweede geklasseerde Zeewolde verloren. In Wolfheze werd het 1-3 voor de bezoekers.

Na een minuut stilte voor de op 54-jarige leeftijd overleden clubman Wim van den Born en getooid met rouwbanden speelde Wodanseck een van de beste duels van dit seizoen tegen de sterke opponent uit Zeewolde. Na de openingstreffer van de bezoekers wist uitblinker Nick Monteny met zijn eerste seizoenstreffer de thuisclub op gelijke hoogte te brengen. Na een uur spelen kwam Zeewolde uit een dubieuze strafschop op voorsprong. De penalty werd in eerste instantie gestopt door de prima keepende Bartel Bennink, maar moest vanwege te vroeg inlopen overgenomen worden. In het restant bepaalde Zeewolde de eindstand op 1-3.

Trainer Frank de Vries: "We hebben tegen een prima tegenstander een heel goed potje gespeeld. Breekpunt was de penalty die hoogst twijfelachtig was en ook nog over mocht worden genomen". Zaterdag speelt Wodanseck thuis tegen Fortissimo