• BDUmedia

Groot beautycentrum in centrum Oosterbeek

OOSTERBEEK In het centrum van Oosterbeek wordt begin volgend jaar een groots beauty-centrum geopend, waar men terecht kan voor alle denkbare behandelingen op het gebied van schoonheid. In het onderkomen waar tot voor kort de failliet verklaarde Skihut zat, worden zeventien units ingericht, waar kleine zelfstandigen een eigen praktijkruimte voor hun beautyspecialisme kunnen inrichten.

Pieter Ploeg

Pand-eigenaar Rene Hazeleger is al in onderhandeling met een aantal belangstellende huurders. Bedoeling is dat de eerste gebruikers er in maart in hun eigen unit aan de slag kunnen.

DIVERS ,,De animo is groot, want we kunnen de huurprijs laag houden en daardoor is de drempel laag. De interesse bestaat niet alleen onder nagelstylistes en schoonheidsspecialistes, ik heb ook al gesprekken gevoerd met ondernemers die er een tattoo-shop of een kleine botox-kliniek willen beginnen. De diversiteit wordt echt groot", aldus Hazeleger.

De eigenaar van het pand biedt ruimtes aan, die in vloeroppervlakte variëren van twaalf tot zestig vierkante meter. Hazeleger denkt dat de beoogde invulling van de leeggekomen Skihut een welkome en noodzakelijke aanvulling is op het bestaande aanbod in het dorp. In het groots op te zetten beautycentrum komt één centrale receptioniste, die door alle ondernemers kan worden ingezet. Beautycentrum Oosterbeek is er volgens Hazeleger straks niet alleen voor kleine zelfstandigen, maar ook voor particuliere belangstellenden, die nu nog thuis op een zolderkamertje werken.

EXCLUSIEF ONTSPANNEN Hazeleger: ,,Lichttherapie, sauna, voetreflex, massage, tanden bleken, fitness, zonnebankstudio, wimperstyliste, afslanken, huidanalyse, hair-extensions, noem het allemaal maar op: alles is hier straks mogelijk." De opzet van het centrum past volgens Rene Hazeleger goed bij het huidige straatbeeld en de behoefte aan meer mogelijkheden om exclusief te ontspannen. ,,Door de vele straatjes met leuke winkeltjes, boetiekjes en speciaalzaken is de aantrekkingskracht van Oosterbeek groot. Die wordt met zo'n Beautycenter alleen maar groter", is de overtuiging van Hazeleger.