• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

Man gewond door ongeval op de Hollandseweg in Wageningen

WAGENINGEN Op de Hollandseweg in Wageningen is maandagavond een jongeman gewond geraakt toen hij rond 23.35 uur met een auto tegen een boom reed. Door de botsing raakte het slachtoffer bekneld in zijn voertuig. De brandweer uit Bennekom moest er aan te pas komen om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Naast de ambulancedienst werd ook een traumateam ingevlogen om hulp aan het slachtoffer te verlenen. De man werd later met spoed, per ambulance naar het ziekenhuis in Ede vervoerd.

 

Volgens omstanders kwam het voertuig uit de richting van de Zoomweg. Net voorbij het Honingblokpad ging het mis. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. Om het slachtoffer te kunnen bevrijden, stabiliseerde de brandweer eerst het voertuig. Vervolgens werd het portier aan de bestuurderszijde uit het voertuig geknipt.

 

Gezien het feit dat het een eenzijdig ongeval betrof waarbij er geen schuldvraag was, werd er geen onderzoek gedaan door de verkeersspecialisten van de politie. Het wrak werd afgevoerd door een bergingsbedrijf.