• Mijnhart Uitvaartverzorging in Oosterbeek zet zaterdag 9 juni de deuren open

    Mijnhart Uitvaartverzorging

Open Dag Mijnhart

OOSTERBEEK Mijnhart Uitvaartverzorging zet zaterdag 9 juni tijdens een Open Dag de deuren van het eigen uitvaartcentrum wagenwijd open en heet iedereen welkom. Tijdens deze Open Dag laat Mijnhart Uitvaartverzorging niet alleen de eigen mogelijkheden zien, het familiebedrijf heeft ook specialisten uitgenodigd die raakvlakken hebben met de uitvaartbranche. Feike Klomp

,,Met deze Open Dag willen we op een laagdrempelige, transparante manier, vertellen wat we doen en wat er bij een uitvaart komt kijken," vertelt Dirk Jan Mijnhart. ,,We merken dat mensen best nieuwsgierig zijn hoe ons uitvaartcentrum er uitziet, zeker als je er geen aanraking mee hebt gehad." Niet alleen de medewerkers van Mijnhart vertellen over hun bijzondere werk, er zijn ook verschillende specialisten en bedrijven aanwezig. Daarnaast mogen bezoekers een kijkje nemen in het eigentijdse uitvaartcentrum dat vroeger dienst deed als kerk.

LEZINGEN Tijdens de Open Dag staan er een aantal lezingen gepland. Om 11.00 uur houdt Notariskantoor MDW Notareas & Estateplanning een lezing over erfrecht en (levens)testamenten. ,,We horen in de praktijk dat families en nabestaanden hier vragen over hebben. Of er zijn discussies. Daarom vinden wij deze informatie nuttig en belangrijk." Om 12.00 uur is er een lezing door Van Barneveld Advocaten over de afwikkeling van een nalatenschap. Om 14.00 uur gaat een Begeleider geestelijk welzijn van Vilente in op het omgaan met verlies. MEERWAARDE ,,We hebben daarnaast bedrijven uitgenodigd waar we goede contacten mee hebben en die een duidelijke meerwaarde leveren aan het uitvaartwerk", benadrukt Mijnhart verder. Van bijvoorbeeld Asbijzetting Hoge Veluwe, Stichting Mijnuitvaartfonds, Buddingh Natuursteen, Nuvema Uitvaartverzekering, Vannu (afwikkeling nalatenschap), De Blommerie, Flora en Fauna uit Oosterbeek tot een bedrijf die aanwezig is met diverse, alternatieve kisten. ,,In deze moderne tijd zijn er steeds meer wensen als het gaat om de keuze van kisten. Naast de traditionele mogelijkheden laten wij tijdens de open dag andere opties zien." Ook is er bijzonder rouwvervoer te zien. Een andere noviteit: informatie over de toekomstige natuurbegraafplaats Koningsakker bij de Abdij Koningsoord. Het 107-jarige familiebedrijf heeft een aantal kernwaarden: zorg, inlevingsvermogen, betrokkenheid en passie. ,,Wij zijn zichtbaar bezig op de momenten dat dit verwacht wordt en actief op de achtergrond als dat nodig is", benadrukt Mijnhart nog. Open Dag Mijnhart Uitvaartverzorging. Zaterdag 9 juni. Van 10.00 – 15.00 uur. Utrechtseweg 220, Oosterbeek. Toegang gratis. Mijnhart Uitvaartverzorging. Utrechtseweg 220, 6862 AZ Oosterbeek. T: 026-3333029.

E: info@mijnhartuitvaartverzorging.nl I: www.mijnhartuiitvaartverzorging.nl