• SKV-trainer Kevin van Veen (op archieffoto) gaat volgend seizoen met een sterk gewijzigde selectie aan de slag.

    Dick Martens

SKV ververst selectie eerste elftal

WAGENINGEN De selectie van zaterdag derdeklasser SKV zal komend seizoen een nieuw gezicht krijgen. De Wageningse club ziet een aantal sterkhouders vertrekken, maar verwelkomt daarentegen ook elf spelers van clubs uit de omgeving en zes spelers van binnen de vereniging. Trainer Kevin van Veen begint na de zomerstop aan zijn vijfde seizoen bij SKV en zal komend seizoen geassisteerd worden door assistent-trainer Nico Mostert.

NIEUWELINGEN De eerste selectie van SKV wordt volgend seizoen met de volgende spelers versterkt: Dennis van de Berg (Bennekom), Daniel Engelbrecht (WAVV), Jelle van de Kerkhof (Germania), Ali Osman (Duno), Vailey Weibolt (ONA'53), Tom Ooms (Bennekom), Max van den Heuvel (Bennekom), Niek van Steenbergen (Bennekom),  Jeroen  Steenbeek (Bennekom), Jorn van Holtrop (Bennekom)  en tot slot Lukas de Vries (Wodanseck).

TALENTEN Opvallend is dat er maar liefst zes talentvolle spelers van Bennekom de overstap maken naar Sportpark De Zoom en dat Lukas de Vries Wodanseck inwisselt voor SKV. Verder maken de veelbelovende onder 17-spelers Jermaine Lamers en Joeri Looijen de overstap naar de senioren en sluiten Arjan Okma, Sjors Busink, Jureno Augusto en Gilmar Correia ook weer aan bij de Wageningse hoofdmacht.

Aan de andere kant vertrekken er acht selectiespelers bij SKV:  Ismael Antonio (Bennekom), Luc Dolphijn (Bennekom), Frank Gerritsen (CHRC), Nando Kersten (onbekend), Gijs Vossen (stopt), Twan Oversteeg (stopt), Oscar van Mierlo (lagere senioren) en Tijmen van Oostenbrugge (lagere senioren). Verder zijn Denzel Weibolt en Bart Silvius minimaal een half seizoen afwezig vanwege een verblijf in het buitenland.