• Roland Heitink
  • Roland Heitink

Gewapende overval bij Total tankstation in Heelsum

HEELSUM Bij het Total tankstation aan de Bennekomseweg in Heelsum heeft woensdagavond, even na 21.00 uur, een gewapende overval plaatsgevonden. De dader dreigde daarbij met een mes, maar heeft dat niet gebruikt. Volgens de politie deed de man een greep in de kassa en is hij er met enkele tientjes vandoor gegaan. Op het moment van de overval was er nog één klant aanwezig die de dader achterna is gerend en de dader heeft zien vluchten in een grijze Mazda. Deze getuige wil de politie nog graag spreken.

De politie heeft een burgernetactie opgestart. Zij waren op zoek naar een blanke man. Tijdens de overval had hij een zwarte shawl voor zijn mond, een zwarte winterjas aan en een donkerblauwe broek. De dader van de overval wordt 20 a 30 jaar geschat. Hij droeg een groen petje en heeft een blanke huidskleur. Hij is ongeveer 1,85 meter lang, heeft bruin/zwart krullend haar (met matje in de nek) en groen-blauwe ogen. Hij reed na de overval weg in de richting van Bennekom in een nieuw type Mazda. De man sprak zonder enig accent.

De politie vraagt mensen die spoedeisende tips hebben met betrekking tot deze overval om direct 112 te bellen. Overige tips zijn welkom via dit digitale tipformulier.