• Genomineerden Business Event gemeente Wageningen 2018

    Network Business Events

Genomineerden Business Event gemeente Wageningen aan het woord

15-03-2018, 14:46 | Lezersnieuws | NBELunteren

Het duurt niet lang meer en dan worden de genomineerden van het Business Event gemeente Wageningen gepresenteerd aan het publiek in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

Enkele weken geleden werden de genomineerde bedrijven bekend gemaakt. HealthyGreens, Zzinga en inLoops nemen het tegen elkaar op in de categorie Jonge Helden. In de categorie Starter van het Jaar strijden Green Kitchen en Robin French Bakery tegen elkaar en Woudenberg Dranken, Café Loburg en Profile Roel Peerenboom vertegenwoordigen de categorie Detailhandel & Horeca. De categorie MKB & Grootzakelijk wordt vertegenwoordigd door Riwojo B.V., Top B.V. en HEMA Wageningen.

Hoe is het om genomineerd te zijn voor de Ondernemersprijs? Robin Chin van Robin French Bakery reageerde: “We zijn vereerd met de nominatie voor ‘Starter van het Jaar’ 2018. We zien dit als erkenning voor alle tijd, geld en moeite die wij en ons personeel hebben gestoken in dit initiatief. Bovendien zien we het als een bevestiging voor de klanten die met zoveel passie voor ons hebben gekozen, en iedere dag wel eens vragen: ‘jullie gaan toch wel door? We zouden jullie heel erg missen’.”.

Ook Peter Wisgerhof reageerde vol enthousiasme toen hij hoorde dat Riwojo B.V. genomineerd is in de categorie MKB & Grootzakelijk: “Wij zijn, als Riwojo Verhuur, erg trots dat wij zijn genomineerd voor de Ondernemer Van Het Jaar. Dit is een prachtige beloning voor meer dan 40 jaar lang hard werken. We kijken dan ook vol spanning uit naar de verkiezing op 9 april.”.

Woudenberg Dranken is genomineerd in de categorie Horeca & Detailhandel en eigenaresse Petra  Woudenberg- van der Linden reageerde ook op de nominatie: “Wij zijn erg trots op onze nominatie, het is een enorme waardering voor het hele team! We krijgen heel veel leuke reacties op onze nominatie en met spanning kijken we uit naar 9 april, vorig jaar vonden we het een mooi event. En dat wordt nu natuurlijk nog leuker en spannender omdat we zelf op het podium mogen staan!”.

Nieuwsgierig naar wie er uiteindelijk met de award naar huis gaat op 9 april? Kaarten kunnen worden besteld via www.bew18.eventbrite.nl. Op www.businesseventwageningen.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/businesseventwageningen worden de komende periode alle updates gedeeld.