• Marco Vellinga

Gevarieerd lesaanbod bij All Music

Advertorial

OOSTERBEEK Een divers aanbod, zeker 25 bevlogen docenten, vier locaties. Er zit al jaren muziek in Muziekschool All Music. De muzikale mogelijkheden in Lebret Zalencentrum zijn groot. Het lesaanbod is divers en tussentijds instromen is (bijna) altijd mogelijk.

Sowieso dragen muziek maken en creatief bezig zijn bij aan ontspanning en de ontwikkeling van het brein. Bovendien is het ook nog eens goed voor het sociaal vermogen. Zeker als een leerling in groepsverband actief is. 

Eigenaar Henk Hesseling, die de afgelopen jaren doelbewust aan de uitbouw van zijn muziekschool in Oosterbeek, Elst, Driel en Beek (bij Nijmegen) heeft gewerkt, over het Oosterbeekse 'repertoire': ,,Ons aanbod is zowel gericht op kinderen als volwassenen. Ook 'ouderen', die weer tijd hebben om aan een hobby te beginnen of juist een oude hobby weer op willen pakken, zijn meer dan welkom. Het is leuk om het instrument van vroeger weer aan te raken en te genieten van de ontspanning die het brengt."

INSTRUMENTEN

Altijd al een accordeon willen leren bespelen? Het instrument heeft een zeer eigen geluid en je kunt er de juiste sfeer mee oproepen.

,,Wij geven lessen op ieders niveau en afgestemd op de persoonlijke wensen van de cursist." Maar er zijn veel meer mogelijkheden om bij All Music de juiste snaar te raken. ,,We geven drumlessen aan kinderen en volwassenen. Om thuis te kunnen oefenen is het mogelijk een (elektronisch) drumstel te huren. Dat geldt ook voor een aantal andere instrumenten. Omdat we ons kunnen voorstellen dat aanschaf, vooral in het begin, van een instrument lastig of prijzig is."

ZANGTECHNIEK

Hesseling somt nog een aantal andere instrumenten op waar leerlingen in de Oosterbeekse vestiging voor terecht kunnen: ,,Gitaar, keyboard, piano en viool. Daarnaast geven we ook zanglessen. Zowel om zingen beter te beheersen, de zangtechniek te verbeteren of gewoon als eigen ontspanning. Bij ons gaat een cursist op zoek naar de zangles die bij de persoon past. Juist dan, want zingen is een heel persoonlijk iets. Iedereen heeft een eigen sound en karakter." 

Populair bij All Music zijn de MusicalKids. Dat zijn musicalcursussen voor alle leeftijden. Van MiniKids (vier tot en met zes jaar), MusicalKids (zeven tot en met twaalf jaar), MusicalKlup (twaalf tot en met veertien jaar), Klup 14+ (veertien tot en met zeventien jaar) en de MusicalKlas (achttien+). 

WELKOM

,,Op dit moment zijn bepaalde groepen al bezig met een voorstelling, maar vanaf september starten er weer nieuwe groepen en lessen. Dan ben je van harte welkom."

Zit er ook muziek in jou, of zoek je het adres voor je creatieve droom? 

Kijk voor meer informatie op www.muziekschoolallmusic.nl of neem vrijblijvend contact op via 026-4743671 of info@muziekschoolallmusic.nl