• Consulente Niki de Man: 'Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit twee stukjes.'

    Marco Vellinga-Oosterbeek

Datingbureau Mens & Relatie

OOSTERBEEK Als mensen toe zijn aan een nieuwe relatie, dan is een datingsite op internet tegenwoordig snel gevonden. Maar een nieuwe partner vinden is vaak niet zo eenvoudig en de internetprofielen zijn niet altijd betrouwbaar en up-to-date. Schakel dan Mens & Relatie in, het grootste datingbureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Niki de Man is een van de professionele consulenten in de regio en stelt zich graag aan u voor.

Feike Klomp

De werkwijze van Mens & Relatie, waar persoonlijke bemiddeling centraal staat, is als volgt: elke cliënt die een nieuwe partner zoekt krijgt een eigen persoonlijke consulent, afhankelijk van de plaats waar iemand woont. Voor de regio Arnhem e/o is dat Niki de Man. ,,De meerwaarde van Mens & Relatie is een bezoek bij de cliënt thuis om u persoonlijk beter te leren kennen. Daarbij kijk ik naar diverse aspecten zoals onder andere levenswijze, vrijetijdbesteding, werk, opleiding, huidige woonsituatie en daginvulling enzovoorts."

Aan de hand van deze gegevens maakt Niki een uitgebreid verslag en sluit dit kort met haar team. Een persoonlijkheidsonderzoek behoort eveneens tot de mogelijkheden waarbij de sterke kanten en aandachtspunten van de cliënt naar boven komen. Psychologe Liselotte Visser van Mens & Relatie brengt dit rapport uit.

SLAGINGPERSCENTAGE Uiteindelijk komt er een partnervoorstel en worden er telefoonnummers uitgewisseld in verband met het maken van de eerste afspraak. ,,Mijn advies is dat je een kennismaking altijd even de tijd moet geven om aan elkaar te wennen ". De ervaring is dat uiteindelijk 75% van de cliënten binnen de inschrijftermijn een serieuze partner vindt. WENSEN Niki de Man over haar motivatie en rol: ,,Liefde, er kan veel gebeuren in een jaar. En wat zou ik het fijn vinden, dat ik als consulente, verbinder en coach de juiste partner voor u kan vinden. In een persoonlijk gesprek bij u thuis hoop ik een goede indruk te krijgen. Ik hoor graag wat uw wensen en verwachtingen zijn bij het vinden van een nieuwe relatie." Dit werk is helemaal op het lijf van Niki geschreven. Zij vertelt: ,,,,In mijn vorige werkzame leven voerde ik ook intakegesprekken en bracht partijen bij elkaar. Dat was mooi om te doen. Zeker als ik mensen met een blij gezicht de deur uit zag gaan. Dat gaf me een voldaan gevoel. Als consulente voor Mens & Relatie geldt eigenlijk precies hetzelfde. Het helpen van mensen is één van mijn grote drijfveren." SPREUK Graag sluit Niki het voorstelrondje af met een spreuk: ,,Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit twee stukjes."

Mens & Relatie. Regioconsulent Arnhem en omstreken Niki de Man. Telefoon: 026-2022952. Bij geen gehoor: 088-0221900. Internet: www.mens-en-relatie.nl