• Marco Vellinga

Bruisz voor Balans & Energie

Advertorial

OOSTERBEEK Alles wat we nodig om hebben om gelukkig te worden bestaat al. Waarom zijn we dan niet allemaal gelukkig? Omdat we niet altijd de weg naar het geluk vinden. Voor spoedeisende lichamelijke klachten consulteren we reguliere gezondheidszorg. Maar tussen een behandelbare klacht en een gelukkig leven bevindt zich een groot gebied. En dat gebied omvat vaak je eigen verantwoordelijkheid. Bruisz Energie & Balans biedt methodes en technieken om die verantwoordelijkheid te nemen. Om zelf weer de koers naar geluk te bepalen.

De Oosterbeekse coach Els van Velthoven van Bruisz weet dat mensen die volledig in balans zijn, het gelukkigst zijn. ,,Wij vinden altijd even onze balans, maar die verliezen we ook weer door invloeden en omstandigheden uit ons dagelijks leven. Blokkades die zo ontstaan, kosten energie. En dat verzwaart het leven", vertelt ze. 

NIVEAUS

Er zijn vier niveaus van balans: lichamelijk, emotioneel, mentaal en levenswijze. ,,Wanneer je uit balans bent, kunnen er klachten ontstaan. Je kunt pijn hebben, negatieve gedachtes hebben, je onbestemd voelen of uitgeblust zijn. De mens is een krachtig wezen, maar kan niet alles alleen. Bruisz helpt je om het evenwicht weer te hervinden en het zelfhelend vermogen te stimuleren. Het opheffen van blokkades en het laten stromen van energie is het hart van Bruisz."

Bruisz helpt mensen om hun balans terug te vinden en te begeleiden naar de juiste professionals, methodes en producten. ,,Zo geven we voedingsadvies en werken met voedingssupplementen van Salusmed. De Cryo sauna geeft je immuunsysteem een boost en Bemer Therapie verbetert je doorbloeding. Daarnaast kun je terecht voor onder meer meditatie, Qigong, Yoga, Bodytec, massage en acupunctuur. Je kunt een powersessie volgen, een lezing bijwonen of een persoonlijk programma doorlopen."

Er zijn meerdere wegen die naar lichamelijk en geestelijk welzijn leiden. ,,We hebben een multidisciplinair team van professionals. Elk met hun eigen expertise en aanpak. Ieder mens is anders. Jouw persoonlijk levensstijl plan dus ook."

Bij Bruisz kan iedereen met zowel pijn, chronische of vage klachten terecht. Ook als er interesse is in beauty, wellness of anti-aging zal Bruisz erg aanspreken. ,,Wanneer je beter wilt presteren, je wilt ontwikkelen of verdieping in je leven zoekt, vind je hier eveneens je plek." 

SCHOONHEID

Els van Velthoven tot slot: ,,Bij een gelukkige en gezonde levensstijl kun je genieten van elk moment en ben je opgewassen tegen elke uitdaging. Je ziet de schoonheid van het leven weer in het hart van de werkelijkheid. We helpen graag."

Het motto van Bruisz: 'Energie voor iedere uitdaging en genietend van elk moment'. 

a [Bruisz Balans & Energie Utrechtseweg 159 6862 AH OOsterbeek Telefoon: 026-3397266

w [www.bruisz.nl