• Iedereen is welkom op hetBruisz Lifestyle Festival, dat zaterdag 16 juni wordt gehouden.

    Bruisz B.V.

Bruisz Lifestyle Festival

Advertorial

Zaterdag 16 juni staat Bruisz Balans en Energie helemaal in het teken van het Bruisz Lifestyle Festival. In de regel consulteer je de reguliere zorg als je lichamelijke of geestelijke klachten hebt. Soms weten artsen simpelweg geen oplossing. Helaas vind je ook niet altijd gehoor. Natuurlijk kan het ook zijn, dat je een andere weg wilt bewandelen dan medicijnen of operaties. Of je spectrum wilt verbreden.

Lifestylecentrum Bruisz ziet klachten als disbalans van het lichaam. Hierbij is de focus op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Bruisz helpt je om balans te vinden én te houden met behandelingen en methodes die hierop gericht zijn.

OVERBELASTING Gezondheid kun je beïnvloeden met de keuzes die je elke dag maakt. Een gezonde levensstijl bereik je door balans. Bewust omgaan met voeding en alcohol, niet roken en regelmatig bewegen zijn basisbeginselen.

Het hanteren van stress is bovendien van grote invloed. Daarnaast is voor een goede balans een evenwicht tussen drukke gedachtestromen en periodes van stilte noodzakelijk. Klachten ontstaan door overbelasting van het lichaam en de geest. Voorts kan het genetisch bepaald zijn of je bepaalde ziektes ontwikkeld gedurende je leven.

DISBALANS Klachten die ontstaan door de omgeving of emotionele overbelasting uiten zich vaak lichamelijk. Vice versa kunnen pijn en vage klachten leiden tot emotionele disbalans. Vanwege deze wisselwerking is de bron van een klacht niet altijd aanwijsbaar. Daarom zijn nagenoeg al onze behandelingen erop gericht om de oorzaak te achterhalen, en gericht te gaan behandelen.

PROGRAMMA'S Het frustreert als je geen gehoor vindt bij de reguliere zorg. Of dat je het maar moet accepteren. Bij onze lifestyle coaches kun je terecht met elke klacht. Denk aan fibromyalgie, stress, slapeloosheid, huidproblemen, blessures, overgewicht maar ook met levensvragen of om weer in je kracht te komen.

Bruisz biedt verschillende methodes om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te wakkeren. Een aantal heeft bovenal een gunstig effect op je algehele gezondheid en het vertragen van het ouder worden. Daarnaast kun je programma's volgen om een gezonde levensstijl te bereiken. Onze lifestyle coaches helpen daarbij. Ga naar de vernieuwde website of maak vrijblijvend een afspraak.

Bezoek (Utrechtseweg 159) het Bruisz Lifestyle Festival op 16 juni van 10.30- 17.00 uur. Maak kennis met onze lifestyle coaches en hun behandelingen zoals cyrosauna, BodyTec, meditatie, hypnotherapie, re-balancing, astrologie, mindfulness, detox, Bemer, scorecard, personal training, massage, EMDR, yoga en acupunctuur.

Er speelt een geweldige liveband en je kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes van de foodtruck. De toegang is gratis.

Bruisz Balans en Energie, Utrechtseweg 159, 6862 AH Oosterbeek. T: 026–3397266 E: hello@bruisz.nl I:www.bruisz.nl.