• Dick Martens

ONA '53 moet meerdere erkenen in Beuningse Boys

WAGENINGEN ONA '53 is de competitie in mineur begonnen. De ploeg van de nieuwe trainer John van Dijk keerde vanuit Beuningen terug met een nederlaag, waar 'De Boys' drie keer scoorden en de Wageningers geen bres in de defensie van Beuningse Boys konden slaan. Dit uiteraard tot teleurstelling van Van Dijk.

 

Dick Martens

 

KANSEN ,,Het gaat nog steeds om het maken van doelpunten en dat verzuimden wij vanmiddag", blikt de verliezend trainer terug. Tot aan de 44e minuut was er geen vuiltje aan de lucht en kregen we ook een drietal geweldige kansen. De tegenstander is niet in ons strafschopgebied geweest. Tot overmaat van ramp kwamen zij door een buitenspeldoelpunt, voor rust, ook nog eens op voorsprong."

 

 

STRAFSCHOP] In de tweede helft voerden de gasten de druk nog verder op. Maar opnieuw kwamen de Wageningers niet tot scoren. ,,Een domme overtreding in het strafschopgebied koste ons uiteindelijk de wedstrijd. De strafschop werd benut en wordt het 2-0. Dan kun je twee dingen doen: De boel verder dichthouden of toch nog op zoek gaan naar een beter resultaat. Dat hebben we geprobeerd, maar helaas zonder het gewenste resultaat. De nederlaag, zeker als je naar onze eerste helft kijkt, was geflatteerd, maar nogmaals: de doelpunten tellen nu eenmaal."

 

Foto: ONA '53 trainer John van Dijk moest in Beuningen lijdzaam toezien, dat zijn ploeg met 3-0 onderuit ging bij Beuningse Boys.