• Dick Martens

Duno start met krappe uitzege

DOORWERTH Kampioenskandidaat Duno heeft de eerste competitiewedstrijd gewonnen. In Giessen werd fusieclub GRC14 met 0-1 verslagen door een treffer van Anass Aamri.

 

 

Duno is dit seizoen ingedeeld in de 1e klasse C van District Zuid, waardoor de ploeg van trainer Lodewijk de Kruif veel nieuwe tegenstanders treft. Op het kunstgras van Sportpark Almbos leek Duno aanvankelijk een makkelijke middag te krijgen, maar omdat de ploeg uit Doorwerth de kansen niet wist te benutten werd het uiteindelijk nog een zwaarbevochten overwinning. Duno kwam pas na tien minuten in de tweede helft op voorsprong door een prima doelpunt van spelmaker Aamri die een individuele actie afsloot met een schuiver in de hoek. Omdat Duno de voorsprong niet wist uit te bouwen, werd het in de slotfase nog spannend en kreeg de thuisploeg nog een grote kans op de gelijkmaker. In de slotfase maakten ex-prof Civard Sprockel en de snelle aanvaller Tony Soli hun debuut voor Duno.

 

Zaterdag speelt Duno de eerste thuiswedstrijd tegen SVL.

 

Duno-trainer Lodewijk de Kruif (uiterst rechts) zag zijn ploeg een krappe uitzege behalen. Op bezoek bij GRC '14 werd het uiteindelijk 0-1.