• Familie Pansier
  • Feike Klomp Tekst

Nieuwe uitdaging Ton Pansier

HEELSUM Voormalig supermarkteigenaar Ton Pansier van de Renkumse PLUS heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Vanaf 2 oktober start hij het bedrijf Marktplaatshelper Heteren, in een pand (760m2) op het industrieterrein in Heteren. ,,Dit is precies wat ik zocht. Bemiddelen, partijen samenbrengen, communicatie, het valt allemaal samen", vertelt Ton Pansier.

Feike Klomp

Wat is Marktplaatshelper Heteren? Pansier: ,,Hier vind je straks een ruim aanbod aan vintage, retro en moderne meubels, kunst, witgoed, vervoersmiddelen en unieke items." Klanten kunnen bij Pansier en zijn team ook terecht om zelf spullen in de verkoop te zetten. ,,Die zetten we in onze showroom neer. Werkt op provisiebasis."

Tijdelijke opslag van goederen kan ook bij Marktplaatshelper Heteren. ,,Wij bieden tijdelijke opslagruimte voor spullen/goederen." Het kersverse bedrijf gaat ook aanhangers verhuren. Zowel open als gesloten aanhangers. Zelfs een auto-ambulance is te huur.

Kerst lijkt nog ver weg, maar voor Marktplaatshelper niet. Pansier: ,,In oktober en november heten wij iedereen op vrijdag en zaterdag welkom bij onze Kerstpakkettenshow. Met een ruim aanbod aan pakketten."

Pansier gaat niet alleen aan de slag. Hij krijgt hulp van Jeroen en Lars. ,,Ik hou me daarnaast ook nog steeds bezig met advieswerk voor bedrijven. Feit is dat we er ontzettend veel zin in hebben."

Eind vorig jaar namen Ton en Tanja Pansier een pittig besluit. Na lang wikken en wegen besloten ze om PLUS Pansier in Renkum over te dragen aan PLUS Retail B.V. Met pijn in het hart, maar nu is het na veel researchwerk tijd voor een nieuwe uitdaging. Tanja Pansier werkt inmiddels voor een andere werkgever. Als blijk van waardering voor hun maatschappelijke betrokkenheid kregen zij door verenigingen een 'Pansier Bedankbank' aangeboden. Deze staat in het parkje bij de Heelsumse muziektent.

Meer over Pansier en zijn nieuwe onderneming op zijn Facebookpagina.