Lezersnieuws

Parkinson Café Barneveld – Woensdag 11 juli 2018

Barneveld – Op woensdag 11 juli 2018 is in de zaal van Welzijn Barneveld (Veluwehal) weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en omstreken voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers.

De Klaproos brengt cultuur naar Wolfheze

Nieuw programma te bekijken via www.propersona.nl

Geslaagde eindejaarsshows Ritmiek Muziek

De afgelopen 2 weekenden stonden bij Ritmiek Muziek in het teken van de diploma-uitreiking AMV (Algemene Muzikale Vorming) en de eindejaarsshows Muziek en Dans.

Eerste Haïtiaanse koffie verkrijgbaar bij Puur Koffie

De Oosterbeekse ondernemingen Bureau M2 en Puur Koffie hebben samen het initiatief genomen om een Haïtiaans – Nederlandse koffie keten op te zetten. De eerste koffie is nu te koop bij Puur Koffie.

De Rijn IJssel Marathon: voor de zevende keer roeien van Wageningen naar Zutphen

Wat in 2012 begon als lustrumevenement van de toen honderdjarige roeiverenigingen in Wageningen (Vada) en Zutphen (Isala), is inmiddels uitgegroeid tot een vast onderdeel van de Nederlandse roeimarathonkalender.

Jan Janssen Classic Toertocht

Op 30 juni a.s. wordt door Toerclub Wageningen voor de 33e keer de Jan Janssen Classic verreden. De toertocht is geschikt voor toerfietsers en wielrenners. Start en finish op Universitair Sportcentrum De Bongerd, Wageningen.

Picknick buitenconcert in Hartenstein

Op zondagmiddag 24 juni 2018 zullen vier orkesten van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek en Muziekvereniging “De Harmonie” uit Wageningen hun picknick buitenconcert geven in Park Hartenstein, onder de luifel te Oosterbeek.

Aflsluiting eerste Eendracht op Maat

Donderdag 21 juni was het afsluitend concertje van Eendracht op Maat. De kinderen lieten horen wat ze nu al geleerd hadden. Dit deden ze door met elkaar muziek te maken, maar ook zelf – om de beurt – een liedje te laten horen.

Wagenings Breicafé

Zelfgemaakte kraamcadeautjes zijn zo heerlijk persoonlijk, zoals rammelaar vissen die je haakt: dinsdagavond 3 juli van 20.00-22.00uur bij De Vlaamsche Reus (Hoogstraat 21) of woensdagmiddag 4 juli van 14.00-16.00uur bij THUIS (Stationsstraat 32).

Minigolf in Doorwerth geschikt voor iedereen en alle leeftijden

De leden van de bekende Doorwerthse minigolfvereniging, de MGV DUNO, zullen ook dit seizoen weer druk bezig zijn met het verenigingsleven, middels het spelen van de onderlinge competitie op de vaste wedstrijdavond, de donderdag.

Pagina's