Lezersnieuws

INTERNATIONAAL MINIGOLF-WEEKEND BIJ DUNO WEER EEN GESLAAGD EVENEMENT

Het afgelopen weekend was het bijzonder druk op het Minigolfpark van Duno in Doorwerth. Daar vond het traditionele "Duno-weekend" plaats.

PB: 30 juli 15.00 u prominent contrabassist James Oesi speelt in Tuin de Lage Oorsprong: Oosterbeek.

Prominent contrabassist James Oesi geeft weer een bijzonder soloconcert in de tuin. We zijn blij dat deze bekende musicus bij ons een concert wil geven!

Zomerfilm: Perfetti Sconosciutti in Filmhuis Oosterbeek op vrijdag 28 juli

Filmhuis Oosterbeek vertoont op vrijdag 28 juli:

Zomerfilm - Perfetti Sconosciuti

Wagenings Breicafé

Vind je dat ene t-shirtje wat saai geworden? Haak er dan een zomers kantkraagje op: dinsdagavond 1 augustus van 20.00-22.00uur op het terras van Loburg (Molenstraat 6) of woensdagmiddag 26 juli van 14.00-16.00uur bij THUIS (Stationsstraat 32).

voor informatie:

Spullen gezocht voor rommelmarkt muziekvereniging Jubal!

Muziekvereniging Jubal Oosterbeek organiseert op zaterdag 9 september weer een rommelmarkt op het Raadhuisplein in Oosterbeek! Boeken, meubels, servies, elektronica en nog veel meer artikelen worden uitgestald op het Raadhuisplein in Oosterbeek tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

zomerbloemenfestijn bij de Boschhoeve in Wolfheze

Liefhebbers van bloemen en boeketten opgelet! Breng in de weekenden van 5/6 en 12/13 augustus een bezoek aan het zomerbloemenfestijn van kwekerij/tuin de Boschhoeve in Wolfheze en geniet van alle kleuren, geuren en vormen.

Idealis start met bouw op Diedenoort

WAGENINGEN In het derde kwartaal van dit jaar start Idealis met de bouw van 176 kamers op het voormalige terrein van Hogeschool Diedenoort aan de Churchillweg in Wageningen. Deze week is de handtekening gezet onder de koopaanneemovereenkomst.

Geslaagde Musical3Daagse in Wageningen

17, 18 en 19 juli organiseerde Musical Kids Wageningen vanuit wijkcentrum de Pomhorst haar tweede Musical 3 Daagse. Drie dagen stonden in het teken van zang, dans en toneel.

Sprankelende Ierse muziek op Kasteel Doorwerth - Merain Kastelentour 2017

Wie aan Ierland denkt, denkt aan mystieke landschappen, aardige mensen en adembenemende muziek. Merain (zang, viool, Keltische harp) heeft voor haar nieuwe concerttour Celtic Ways de prachtigste Ierse muziek verzameld en toert daarmee langs bijzondere kastelen in Nederland en Duitsland.

Verkoopexpositie vogelkunst Klaartje GilliamsDe opbrengst is voor UMC Radboud Oncologie Fonds

Vogelkunst voor Kankeronderzoek

Tijdens de Kunstroute Renkum en in de Kreek Oosterbeek van juli t/m september exposeert de Belgische multi-disciplinaire kunstenares Klaartje Gilliams werken uit haar collectie "vogels".

Pagina's