Lezersnieuws

KERSTKUIER ONTMOETINGSKERK DOORWERTH-HEVEADORP

KERSTKUIER 2017 DOORWERTH

Samen organiseren, oefenen, delen

Dit najaar zijn we gestart met een uniek project. De Ontmoetingskerk organiseert samen met Basisschool de Dorendal, Ritmiek Muziek, MGDance en de Seelse Bakker

de Kerstkuier 2017. De Duoshop sponsort.

Waar was je toen ik je nodig had?

Ben je vader met een zoon op weg naar volwassenheid ?

Op 12 december a.s. zijn alle vaders die hun (puber) zoon heel veel willen bieden op weg naar volwassenheid welkom op de kennismakingsavond "Vaders voor Zonen" die ik samen met Arthur Rep mag verzorgen bij "Thuis".

Tsjechov voor Beginners

Toneel is absoluut niet saai en stoffig! In As the world Tsjechov duiken Alink&Plukaard in het oeuvre van de beroemde toneelschrijver Anton P. Tsjechov. Hij schreef zes toneelstukken die bol staan van mensen die dromen van een beter leven.

Niels Geusebroek komt met theaterconcert 'Wildfire' naar Junushoff.

Eerder dit jaar was Niels Geusebroek al met zijn theatertour 'Wildfire', vernoemd naar zijn gelijknamige album, te zien in de Nederlandse theaters. Met succes, want de tour is verlengd!

Burgemeester Verhulst geeft startschot 50e Horaloop

Burgemeester René Verhulst geeft aanstaande zaterdag het startschot voor de 50e Horaloop. De Edese burgemeester, sinds enige tijd ook zelf lid van atletiekvereniging Climax, treedt hiermee in de voetsporen van zijn recente voorgangers. Aansluitend loopt hij ook zelf mee.

HEROPSTANDING VOLLEYBAL VERENIGING VOLLVO OOSTERBEEK

Oosterbeek 22 10-2017: Na een toch wel redelijk midweek competitie seizoen was de volleybal vereniging Vollvo in een vrijeval geraakt.

Verhalen over Nederlandse Poppioniers bij Meijer en Siegers

Tom Steenbergen beschrijft in 'Poppioniers' hoe een muziekverslaafde generatie zorgde voor het ontstaan van talloze poppodia en popfestivals.

Internetcafé met thema 'Werken in de cloud'

Werken in de Cloud?

Wat biedt Google en wat doe je ermee?

Tijdens het internetcafé in de maand december is het thema "Werken in de Cloud". Google is bij iedereen bekend als zoekmachine maar met het Google-account kan je nog veel meer.

Beweegreden, een boek van Erwin Colson Thimister

Wel sporten maar toch te weinig bewegen. Kan dat?

Ja, dat kan! Veel zitten is ongezond en wordt het nieuwe roken genoemd. Sporten is gezond, maar de hele dag zitten op het werk kan niet worden afgekocht met dagelijks een uurtje sporten.

Bijzondere benefietmaaltijd

Afgelopen zaterdag ,18 november, vond er een zogenaamd Running Dinner plaats, georganiseerd door onze projectgroep van 3 kerken , nl de Geref Kerk van Renkum- Heelsum, de Hervormde gemeente Heelsum-Kievitsdel en de Hervormde Kerk van Renkum.

Pagina's