Lezersnieuws

Wagenings Breicafé

Als er appels geplukt worden en het killer wordt buiten, zoeken zelfs gebreide muizen onze huizen op en is het tijd voor een warme kop thee: dinsdagavond 3 oktober van 20.00-22.00uur bij De Vlaamsche Reus (Hoogstraat 21) of woensdagmiddag 4 oktober van 14.00-16.00uur bij THUIS (Stationsstraat 32)

Maak kennis met het harmonie-orkest

zondagmiddag 5 november; aanvang 15:00 uur Musis Arnhem, kaarten nu verkrijgbaar, zie onderaan dit artikel

Torenkamerkoor in Slavische sferen

Zaterdag 30 september kunt u in Wageningen naar een concert met de titel 'Slavische Gebeden en Gezangen'. In een zeer afwisselend programma met Oost-Europese muziek laat het koor zich begeleiden door het Rosaria Ensemble. Soliste is de veelzijdige sopraan Tineke Roseboom.

Vollvo Oosterbeek met twee winstpunten de competitie gestart

Woensdagavond 20 september was het weer zover, de midweekcompetitie in Arnhem op sportcomplex Valkenhuizen ging weer van start. Vollvo was ingedeeld in de C groep en moest gelijk om 19.45 uur aan de bak tegen Kamps makelaardij.

Van idee naar uitvoering: jij bent aan zet

Iedereen heeft wel eens dromen en ideeën om de wereld een beetje mooier te maken. Voor mensen die werk willen maken van hun dromen organiseert THUIS Wageningen de training 'Aan Zet', een training in drie avonden waarin wij samen stappen zetten om onze dromen te realiseren.

THUIS Wageningen geeft Wageningers met ideeën een goede start

Heb je een goed idee, maar weet je niet waar te beginnen met de realisatie ervan? Heb je altijd al meer betrokken willen zijn bij Wageningen, maar weet je niet hoe?

Mini-rondleiding Markt en Grote Kerk

Op koopzondag 1 oktober kunt u deelnemen aan een mini-rondleiding, een Gildegids staat om 14.00 uur bij de fontein op de Markt. U krijgt uitleg over de Wederopbouw tijdens WOII op de Markt, en er wordt een bezoek gebracht aan de Grote Kerk, met speciale aandacht voor het Herdenkingsraam.

Stadswandeling

Op zaterdag 30 september kunt u met een Gildegids een wandeling door de binnenstad van Wageningen maken. Aandacht wordt geschonken aan de historie, de bewoning, oorlog en vrede, landbouwonderwijs, architectuur en kunst.

MHCO meet zich met de grote jongens

Afgelopen woensdagavond was op Mixed Hockey Club Oosterbeek het nieuwe hoofdveld, vernoemd naar eigen Olympisch kampioene Irene Hendriks, het toneel van een bijzondere training.

Slotbijeenkomst Burgerinitiatief '4 landgoederen op de helling' Oosterbeek

Presentatie en overhandiging eindvisies van het open planproces 2016-2017

Pagina's