Lezersnieuws

KV Wageningen verliest van Oost Arnhem

KV Wageningen heeft helaas geen revanche kunnen nemen op de uitnederlaag in Arnhem. Na een flinke achterstand (1-7) in de beginfase, waar de Wageningers werden overrompeld, wisten ze zich toch nog terug te knokken naar 9-10 met de rust.

Open NK veteranen in De Doorbraak: Hoe warm het was en hoe zwaar

De veertiende editie van het open Nederlandse damkampioenschap voor veteranen stond vooral in het teken van de hitte. De temperatuur liep in clubgebouw De Doorbraak van het organiserende WSDV niet alleen door de spanning op tot het kookpunt.

Amnesty speelt bijzonder tafelvoetbalspel tijdens Bevrijdingsfestival

Tijdens het Bevrijdingsfestival op zaterdag 5 mei voert Amnesty International actie voor mensenrechtenverdedigers. Dat gebeurt met een speciale mensenrechtenvariant op het tafelvoetbalspel.

Bevrijdingsschaaktoernooi

Op 5 mei staat de 70ste editie van het Bevrijdingsschaaktoernooi op de agenda. Universitair Sportcentrum De Bongerd aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen is dan wederom de oase van rust in een drukke stad.

Geertrudis College wint debattoernooi 

Het Geertrudis College uit het Belgische Landen heeft het internationale debattoernooi gewonnen dat door de RotaryClub Oosterbeek Kabeljauw afgelopen woensdag op het Dorenweerd College werd georganiseerd. Esmee Streefkerk van het Dorenweerd College won de publieksprijs.

Vesper op 29 april met Telemann-cantate

De vierde vesperdienst-in 2018 van de Protestantse Kerk Wageningen staat in het teken van ?zingen?. Dat kan ook niet anders op zondag Cantate. In deze korte zondagmiddagdienst op 29 april a.s.

team biljartvereninging de molenberg kampioen

Team 2 van Biljartvereniging De Molenberg Oosterbeek is in haar klasse Libre Klein kampioen KNBB district Veluwezoom.

Nederlandse Permacultuur Gathering in Wageningen

27 tot 30 April vindt de derde Nederlandse Permacultuur Gathering plaats in Ecodorp Wageningen. Aanmelden kan via Facebook, maar spontaan langskomen op de Scheidingslaan mag ook.

Boetes voor afval dumpen bij studentenflats Wageningen

Regelmatig wordt er afval gedumpt in de afvalstraatjes van de studentencomplexen van Idealis in Wageningen. Deze afvalstraatjes zijn alleen bedoeld voor de studenten die hier wonen.

Pagina's