• Universal Pictures

Kick-Off Nacht van de Fooi in Heerenstraat Theater

WAGENINGEN De Nacht van de Fooi wordt feestelijk ingeluid op de kick-offavond op dinsdag 22 mei met de filmklassieker The Big Lebowski in het Heerenstraat Theater.

Voordat de film begint zijn bezoekers van harte welkom voor een akoestisch optreden van aanstormend talent Sanne Floor in het Theatercafé en in de pauze worden drankjes en hapjes geserveerd.

Daarnaast is er de mogelijkheid om lootjes te kopen voor de grote jaarlijkse lokale 'Nacht van de Fooi-loterij' en bezoekers kunnen een polaroidfoto laten maken. Elk filmkaartje is 'tip included'; 1 euro gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Nacht van de Fooi.

De Nacht van de Fooi wordt op zaterdag 26 mei voor de vijfde keer georganiseerd in Wageningen, een landelijk studenteninitiatief waarbij horecagelegenheden op deze dag en nacht hun fooi afstaan aan diverse uitgekozen kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten.

ONVERGETELIJK De veel geciteerde film The Big Lebowski zit vol met onvergetelijke personages en scènes van Oscarwinnende filmmakers Joel en Ethan Coen. 'The Dude' Lebowski (Oscarwinnaar Jeff Bridges) wordt verward met een man met dezelfde naam en komt - samen met zijn bowlingvrienden - in een wereld terecht van misdaad en mysterie.

Inloop: 20.30 uur. Aanvang film: 21.15 uur (inclusief pauze). Ticketprijs inclusief fooi (maar meer mag altijd): 10,00 euro. Meer informatie: www.heerenstraattheater.nl.