• Cora Wennekes en Laura van Haaren zijn de gezichten van de RegioBank.

    Feike Klomp Tekst

Word ook klant van de RegioBank

Advertorial

RENKUM Word ook klant van de RegioBank aan de Nieuweweg in Renkum en ontvang een cadeaubon van 25 euro van Multimate Renkum. Dat is de aantrekkelijke actie van RegioBank dat onderdeel uitmaakt van Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs. Persoonlijk contact, hulp met contant geld maar ook online bankieren zijn hier heel gewoon. Profiteer nu van de actie die loopt tot en met vrijdag 28 december.

Feike Klomp

Veel banken zijn inmiddels uit het straatbeeld verdwenen. Inwoners treffen in de gemeente Renkum alleen nog een paar pinautomaten aan. Toch is er vaak behoefte aan contact met een bank als er vragen of bankhandelingen te doen zijn. Vaak zijn het senioren die de vertrouwde bank 'van vroeger' missen. Geen punt. Stap dan naar RegioBank in Renkum of neem contact op. Hier is modern bankieren met die 'ouderwetse' service gewoon mogelijk.

Laura van Haaren is samen met Cora Wennekes het gezicht van de RegioBank. ,,Wij zijn de bank in de buurt waar klanten voor een vraag of advies binnen kunnen lopen. Toch merken wij dat nog lang niet iedereen dat weet." Geregeld krijgen Laura en Cora vragen over bijvoorbeeld contant geld: ,,Onze thuisservice biedt uitkomst. Dan ga ik bij de klant in Renkum of Heelsum langs om cash geld langs te brengen. Dat wordt erg gewaardeerd."

RegioBank is overigens veel meer dan 'ouderwetse' service alleen, benadrukt Laura: ,,Naast onze persoonlijke dienstverlening kan de klant natuurlijk ook bij ons de bankzaken online regelen. Via internetbankieren of onze mobiel bankieren-app. Als er vragen zijn helpen we graag een handje." Kenmerkend voor het kantoor is de losse sfeer, de laagdrempeligheid en de hoge servicegerichtheid.

Het Renkumse kantoor is ook het adres voor vragen over de zorgverzekering. Het team kan zich voorstellen dat door de stortvloed aan informatie mensen twijfelen of de juiste keuze wel wordt gemaakt. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van collectieve korting op zorgverzekeringen.

Daarnaast is Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs ook de intermediair en behartigt het kantoor de belangen van de klant richting verschillende verzekeraars.
,,We vergelijken graag de voorwaarden en tarieven voor diverse verzekeringen als inboedel, opstal, brand. Er is ook veel ervaring in huis op het gebied van autoverzekeringen."

Openingstijden RegioBank: Maandag tot en met donderdag: 09.00 – 16.30 uur. Vrijdag van 09.00 – 16.00 uur. ,,We zijn daarin flexibel. Als we weten dat iemand ons kort na sluitingstijd nog nodig heeft, staat de deur gewoon open hoor. Maar geef ons even seintje. Dan houden we daar rekening mee, want de klant is koning bij RegioBank."

RegioBank. Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs. Nieuweweg 1, 6871 CA Renkum. T: 0317-314671. E: info@vhdr.nl I: www.vanhaarenenderoo.nl