• Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Wellness Center De Wageningsche Berg geopend

WAGENINGEN Met het doorknippen van het lint is maandag het luxe Wellness Center van het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen officieel geopend. Daarbij waren ongeveer driehonderd genodigden aanwezig. De opening werd verricht door ambassadrice van Fletcher Hotels Myrna Goossen en hotelmanager Jan Lenstra.

De gasten werden ontvangen met een glas Fletcher's Bubbels en een mini High Tea. Tijdens de middag hebben medewerkers van Sothys diverse rondleidingen door het Wellness Center gegeven en verteld over het beautymerk. Verder was er een cameracrew van het RTL4-programma Life is Beautiful aanwezig om opnames te maken voor de uitzending van 22 oktober. Ook was er een dj en de mogelijkheid om alvast een beauty- of massagebehandeling te reserveren. Aanwezigen gingen naar huis met een goed gevulde goodiebag. ,,Het was een feestelijke en gezellige middag met heel veel belangstellenden. Het was een eer om samen met Myrna Goossen het lint door te knippen en het Wellness Center officieel te openen'', aldus Jan Lenstra.

Het moderne Wellness Center is voorzien van een ruime Finse sauna, infraroodsauna, jacuzzi, warmtebank, Turks stoombad, verschillende douches en een behandelruimte waar diverse beauty- en massagebehandelingen worden gegeven. Daarnaast is er een fitnesszaal met diverse multifunctionele fitnessapparaten. Zo is er een loopband, roeimachine en crosstrainer. Op het gebied van krachttraining zijn er apparaten voor de been-, rug- en armspieren en een krachthonk met dumbbells. Verder beschikt het hotel over 108 hotelkamers, een à la carte restaurant, brasserie, panoramaterras met uitzicht over de Rijn en vijf multifunctionele vergaderzalen.