Wageningsche Berg wint Hotelspecials Award

WAGENINGEN Hotel de Wageningsche Berg heeft de Hotelspecials Award in ontvangst mogen nemen voor 'Beste luxe hotel van Nederland 2014 én Beste hotel van Gelderland'.

Deze award kregen zij uitgereikt van Hotelspecials, de meest bekende en grootste intermediair van Nederland. 'In navolging van de 'publieksprijs Top 3 vermelding' van Hotels.nl is dit een geweldige aanvulling, aldus Ties Huurman, directeur van Hotel de Wageningsche Berg'. ,,We zijn onze gasten zeer dankbaar voor de mooie beoordelingen", aldus HUurman.

Ieder jaar worden de HotelSpecials Awards uitgereikt aan de beste hotels in Nederland, België en Duitsland. Deze prijzen zijn gebaseerd op de beoordelingen van hotelgasten. In 2014 zijn er meer dan 109.000 reviews ingediend op HotelSpecials. Mainport Design Hotel in Rotterdam ontving de HotelSpecials Award voor Beste hotel van Nederland.

Hotel de Wageningsche Berg is dé nieuwkomer en heeft de award voor Beste luxe hotel van Nederland en Beste hotel van Gelderland gewonnen. De beoordelingen liegen er niet om, een dikke 9! Dit cijfer is, onder andere, gebaseerd op prachtige locatie, de sfeer in het hotel, de gastvrijheid van het personeel en de prijs-kwaliteitsverhouding.

In december 2013 opende het hotel haar deuren. Jaap Venendaal, directeur/eigenaar: ,,Sinds de opening draaien we boven verwachting. De reacties van onze gasten zijn overweldigend: iedereen is verrast en vol lof. Dit is niet zomaar een hotel: dit is een icoon van Wageningen, gelegen op de mooiste plek van Nederland."

Foto: Ties Huurman, directeur Hotel de Wageningsche Berg (links) en Jaap Venendaal, directeur/exploitant Jaap Venendaal Groep (rechts).