• Marco Vellinga

Versterking team Van Gelre Makelaardij

Advertorial

OOSTERBEEK Even voorstellen. Sinds begin juni maakt commercieel medewerkster Lisette Elsendoorn deel uit van Van Gelre Makelaardij. Zij neemt de plaats in van Annemarie Berends-Kars die een andere uitdaging is aangegaan. Het team bestaat nu uit eigenaar en NVM-makelaar Marc Oortgiesen, assistent-makelaar Susan van Beem en Lisette Elsendoorn.

Lisette Elsendoorn is afkomstig uit de financiële sector en gaat 20 uur per week het innovatieve makelaarskantoor versterken. ,,Ik woon nu in Arnhem, maar heb ook een periode in Oosterbeek gewoond. Mijn affiniteit met Oosterbeek en de omliggende plaatsen is groot. Ik vind dit dorp gewoon een van de mooiste plaatsen van het land. Daarom ben ik extra trots en blij dat ik uitgerekend in de Weverstaat mag en kan werken. Bovendien in een actief en energierijk team."

ZICHTBAAR Oortgiesen: ,,We hebben plezierig gewerkt met Annemarie en wensen haar al het goede." Marc Oortgiesen en Susan van Beem zijn blij met de komst van Lisette omdat het kantoor het op dit moment razend druk heeft. Daar liggen verschillende oorzaken aan ten grondslag, vertelt Oortgiesen in het knusse maar frisse makelaarskantoor waar vroeger Prent&Kabinet gevestigd was. ,,Susan is twee jaar geleden met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding Assistent Register Makelaar Taxateur Wonen (A-RMT), daarom steeds meer buiten de deur van het kantoor te vinden en zichtbaar bij onze klanten. Tel daar de aantrekkende markt bij op die niet meer is te vergelijken met die van een aantal jaren geleden."

Het marktaandeel van Van Gelre Makelaardij is sowieso gegroeid. Oplettende inwoners zal het zijn opgevallen: er staan steeds meer borden van Van Gelre in de voortuinen. Maar die staan er de laatste tijd niet lang meer, zo snel gaat het inmiddels. Elsendoorn: ,,De flow in de markt is enorm. Er ontstaat zelfs schaarste doordat de doorlooptijd groot en de hypotheekrente historisch laag is." Al met al zeggen wij daarom: nu is het moment."

Tijd en aandacht voor uw woning en alles geregeld door één en dezelfde makelaar. Het klinkt zo logisch maar dat is het vaak niet. Oortgiesen: ,,Bij Van Gelre makelaardij is de makelaar weer echt het gezicht voor de verkoop van uw woonhuis. Uw huis verkopen? Wij zien kansen! Dat is onze boodschap. Het is nu inderdaad het moment."

DIENSTEN De diensten van Van Gelre Makelaardij: verkoop, aankoop, taxaties, gratis waardebepaling tot SeniorenWonen. Van Gelre Makelaardij richt zich op de woningmarkt in de plaatsen Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Renkum, Heveadorp, Wolfheze, Arnhem en Wageningen.

 Maak gerust een afspraak via het online afsprakensysteem via de website, of bel naar het kantoor.

a [Van Gelre MakelaardijWeverstraat 5 OosterbeekTelefoon (026) 26 00 010. Internet: www.vangelremakelaardij.nl