• Dirkzwager

Van der Most in dagelijks bestuur Dirkzwager

ARNHEM Dirkzwager advocaten & notarissen heeft Claudia van der Most per 1 januari benoemd tot nieuw bestuurslid. Samen met Tom Vandeginste (bestuursvoorzitter) en Marcel Hielkema (bestuurder-directeur) vormt Van der Most vanaf heden het bestuur van Dirkzwager. Dat maakte het Arnhemse bedrijf vandaag bekend.

Van der Most is reeds vele jaren verbonden aan Dirkzwager. In 1998 is zij begonnen als advocaat-stagiair en in 2007 is zij benoemd tot vennoot op de sectie ondernemingsrecht. Zij treedt op voor nationale en internationale grote en middelgrote organisaties en heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht met als specialisme fusies & overnames, joint ventures en participaties. Daarnaast gaf zij de afgelopen jaren leiding aan de sectie.

VERBINDEN Voor Van der Moststaat de mens als collega en cliënt centraal. ,,Mijn focus als bestuurslid? Ik wil intern en extern verbinden. Dat betekent dat we aandacht moeten hebben voor carrièreperspectieven en oog moeten hebben voor goed talent en diversiteit. Dat is belangrijk voor de organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening en daarmee belangrijk voor de cliënt", meent Van der Most.

De Arnhemse neemt de rol in het bestuur over van Frank Delissen, die zich weer volledig gaat richten op zijn dagelijkse praktijk als advocaat-vennoot op de sectie overheid & vastgoed.