• AgroCares werd winnaar in de categorie 'ICT start up company & projects'.

  Annemarie Bakker
 • EagleSensing won de award 'Most distinghuished crossover food, health & ict'.

  Annemarie Bakker
 • De winnaars van de eerste FoodValley ICT Awards

  Annemarie Bakker
 • Alle genomineerden van de FoodValley ICT Awards.

  Annemarie Bakker

Twee ICT-awards voor Wageningen

WAGENINGEN AgroCares uit Wageningen is maandagavond uitgeroepen tot ICT-onderneming van het Jaar in de regio FoodValley in de categorie 'ICT start up company & projects'.

Dat gebeurde tijdens de eerste uitreiking van de FoodValley ICT Awards in De Basiliek in Veenendaal. Angelique van Helvoort kreeg namens AgroCares (voorheen Soil Cares) de award van voorzitter Henk Kievit van ICT Valley.

Andere genomineerde bedrijven in deze categorie waren Conview Care uit Barneveld, Cyber Ant uit Veenendaal, Phoundry Software Solutions uit Barneveld en Info Support Real Estate Services, To Increase en Boomerweb, alledrie uit Veenendaal.

EAGLESENSING Het eveneens Wageningse bedrijf EagleSensing ontving de award ‘Most distinghuished crossover food, health & ict', beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn. Jaap van der Sluis van EagleSensing kreeg de bokaal van directievoorzitter Mariska de Kleijne van de Rabobank.

Andere genomineerden in deze categorie waren Q-Ray uit Wageningen, Care Screen uit Bennekom, Vital Health uit Ede en ZorgNed Automatisering uit Wageningen., Het evenement in De Basiliek trok ruim 350 bezoekers. De FoodValley ICT-awards is het startsein voor 'Taste of IT', een gezamenlijk initiatief van ICT Valley en ICT Campus om deze sector binnen de regio FoodValley landelijk en zelfs wereldwijd op de kaart te zetten.

De eerste editie van de FoodValley ICT Awards was volgens organisator Network Business Events een succes. ,,Dit laat maar weer eens zien hoeveel kwalitatieve ICT-bedrijven onze FoodValley regio rijk is. Plus: hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken.''

Meer informatie op www.foodvalley-ictawards.nl.