• Marco Vellinga

Tien jaar Praktijk Mooi!

Advertorial

HEELSUM Praktijk Mooi! van eigenaresse Sarah-Maria Boekhorst bestaat tien jaar. Een mijlpaal waar ze trots op is. ,,De tijd is voorbijgevlogen. En super dat veel klanten van het eerste uur nog steeds graag bij ons terugkomen." Praktijk Mooi! is sterk in huidverbetering, verzorging en ontspanning, waarbij het totaalplaatje van de klant centraal staat.

,,Bij bepaalde klachten is het belangrijk om naar het geheel te kijken. Stel er zijn huidproblemen, zoals acne, dan kijken we verder dan acne alleen", benadrukt Boekhorst. Niet voor niets is ze, naast haar vakkennis op het gebied van acne, littekens en couperose-behandelingen, helemaal thuis in de befaamde Hannah-bindweefselmassage. Daarbij maakt ze gebruik van producten van Hannah, maar de focus ligt op bindweefsel- en ontspanningsmassage. 

BINDWEEFSEL

,,Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor we er ouder uit gaan zien. Doordat de huid verkleeft, krijgen we sneller rimpels."

En daar kan Praktijk Mooi! wat aan doen. ,,Een bindweefselmassage is overigens geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen pijn te doen." De voordelen zijn legio: doordat bindweefselmassage de doorbloeding stimuleert, zorgt het ervoor dat de huid er weer gezond en vol uitziet.

Maar Praktijk Mooi! doet natuurlijk veel meer. Boekhorst krijgt daarvoor in de praktijk de vakkundige support van Marleen. ,,Ik ben superblij met Marleen. Zij is thuis in huidverbetering en weet haar klanten ontspannen behandelingen te geven. En dat allemaal met een stralende lach."

HUID

Zowel Sarah-Maria als Marleen merken inmiddels ook dat de maatschappij is veranderd. Alles gaat sneller, stress ligt op de loer. Ook jonge vrouwen met een druk gezin krijgen soms te maken met de effecten hiervan op de huid. ,,Er zijn veel meer oorzaken aan te wijzen voor huidproblemen. Verkeerde voeding en medicijnen hebben ook effect. Neem bijvoorbeeld de anticonceptiepil. Die zijn er in verschillende soorten. Stoppen met de pil levert soms huidproblemen op. Wij ondersteunen of helpen je op weg."

,,We blijven onze praktijk voortdurend moderniseren. Zo beschikken we over een modern comfortabel bed. En dat draagt weer bij aan goede ontspannen behandelingen."

Kijk voor alle behandelingsmogelijkheden op de website. Bepaalde behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Vraag naar de mogelijkheden. Boekhorst: ,,Wat mij betreft gaan we op naar de volgende tien jaar, want het is een cadeau om dit werk te mogen doen." 

i [Praktijk Mooi! Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum T: 06-41373707. E: info@praktijk-mooi.nl I: www.praktijk-mooi.nl F: PraktijkMooi