• Archief BDU Media

Terrasfunctie terug in centrum Oosterbeek

OOSTERBEEK Het Oude Postkantoor (HOP) in Oosterbeek heet met ingang van volgende week Het Postkwartier. Het Renkumse horeca-echtpaar Ed en Ans Arns heeft de zaak overgenomen en willen de caféfunctie weer terugbrengen in het centrum van Oosterbeek.

,,Je kunt hier straks terecht voor een gezellige borrel op het terras of in het café. En we serveren natuurlijk niet alleen drankjes, maar ook allerlei hapjes en snacks zoals kaasplankjes, bittergarnituur en oesters", zegt Ed Arns, die in het verleden onder andere eigenaar was van Restaurant De Waag op de Markt in Arnhem. Daarnaast heeft hij ook veel horeca-ervaring opgedaan als eigenaar van een nachtdiscotheek in de Gelderse hoofdstad.

Met Het Postkwartier slaat het echtpaar Arns een nieuwe weg in. De nieuwe eigenaar: ,,We zijn van dinsdag tot en met zondag open vanaf 15.00 uur. Rond 17.00 uur gaat de keuken open en dan kan men terecht voor een schnitzel, maar ook voor verse kreeft. De kaart biedt volop variatie en we hebben ook plateservice."

Om de opening van de nieuwe horeca-zaak extra luister bij te zetten, wordt volgende week vrijdag (5 mei) bezoekers de mogelijkheid geboden per huifkar een rondrit door Oosterbeek te maken. ,,En speciaal voor kinderen hebben we nog een extraatje. In de zaak staan ouderwetse postzakken, die als een soort grabbelton dienst doen. Kinderen kunnen er na het eten een cadeautje uit meenemen."