• Specsavers Wageningen overhandigt cheque aan Zinzia Zorggroep.

    Specsavers

Specsavers Wageningen geeft financiële bijdrage aan Zinzia Zorggroep

WAGENINGEN Specsavers Wageningen spaarde in 2018 een bedrag van € 973,- voor Zinzia Zorggroep. Deze week mocht het winkelteam de cheque ceremonieel overhandigen aan het lokale doel. Een mooi moment dat de winkel niet onopgemerkt voorbij liet gaan.

Ieder jaar sparen de winkels van Specsavers een jaar lang voor één lokaal goed doel en een nationaal doel. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Zinzia Zorggroep was in 2018 samen met het Oogfonds het spaardoel van Specsavers Wageningen en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage.  

Saihol Lu, optiek directeur van Specsavers Wageningen: ,,Het is elk jaar weer leuk om een organisatie uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Het is voor een lokaal initiatief namelijk ontzettend moeilijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat doelen ontzettend dankbaar zijn voor dit initiatief. Dat moedigt ons ook aan om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden!"