• Lizzy (links) en Jeannette van Lagen heten iedereen van harte welkom in Doppio Espresso op de Campus Plaza.

    Feike Klomp Tekst

Ontspannen, werken en genieten

WAGENINGEN Wie Doppio Espresso Wageningen bezoekt, snuift direct de heerlijke lucht van verse Italiaanse koffie op. Tel daar de glimlach van een teamlid bij op en je bent verzekerd van een ontspannen moment. Sinds 1 mei is franchisenemer Jeannette van Lagen het nieuwe gezicht van de gezellige zaak op Campus Plaza.

Feike Klomp

Doppio Espresso Wageningen is meer dan een espressobar alleen, benadrukt Jeannette van Lagen: ,,We bieden rond de 20 soorten koffie, maar onze menukaart is veel uitgebreider. Gasten kunnen hier terecht voor een heerlijk ontbijt, diverse lunchgerechten, Italiaanse zoetigheden en ook voor een goed glas wijn. Bij ons stap je binnen om bij te kletsen, te genieten, te relaxen of juist te werken (er is gratis Wifi). We verwelkomen hier natuurlijk de 'universiteitsbewoners'. Soms komen ze voor een overleg, dan weer gewoon om even te ontspannen. Nu de mensen uit de buurt nog. "

ZONNIGE TERRAS Het team van Doppio Espresso Wageningen merkt dat veel Wageningse inwoners denken dat de zaak alleen bestemd is voor studenten en medewerkers van de Wageningen University & Research (WUR), maar het tegendeel is waar: ,,De zaak, plus het ruime zonnige terras, is juist voor iedereen bestemd. Of je hier nu studeert, werkt, woont of niet." Het internationale karakter, de sfeer en de gemoedelijkheid van de WUR en Wageningen zelf. Jeannette geniet ervan: ,,Het is dankbaar werk, waar ik echt blij van word." De zaak op Campus Plaza is ook the place to be voor een afdelingsoverleg of een familiemoment. ,,We kunnen kleine groepen geheel ontzorgen. Kom gewoon even langs, ik denk graag met je mee. "

TUSSENSTOP Doppio Espresso Wageningen is een heerlijke plek voor een tussenstop bij een mooie wandeling of fietstocht door het prachtige Binnenveld. ,,Voor bewoners van Wageningen Noordwest of Tarthorst zitten we op loopafstand. Ook op zaterdag het dichtstbijzijnde terras met heerlijke Italiaanse producten. Het leuke is dat we nu al vaste gasten hier uit de buurt zien, die tijdens een wandeling even genieten van een verse cappuccino."

Kom eens spontaan langs en geniet van een Italiaanse koffie of bestel de drielaagse Italiaanse tosti. Die is erg populair inmiddels. Of lik de vingers af bij de gebaksvitrine vol Italiaanse zoetige verrassingen. ,,We bieden ook gluten- en lactosevrije producten", laat Jeannette nog wijze weten.

De deuren van Doppio Espresso Wageningen staan wagenwijd open. Het terras is geopend. Het zeskoppige team heet iedereen welkom.
Openingstijden: Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 18.00 uur. Zaterdag van 08.00 – 16.00 uur.

Doppio Espresso Wageningen. Campus Plaza. Bornsesteeg 32, 6708 PE Wageningen. T: 0317-844900, b.g.g. 0513-419363 (hoofdkantoor). E: wageningen@doppio-espresso.nl I: www.doppio-espresso (vestiging Wageningen). F: DoppioWageningen