Ondernemers uit regio de boksring in

WAGENINGEN BOKS is de Ondernemers Manifestatie 2015 voor de FoodValley regio. Het initiatief komt van diverse ondernemers uit de regio en wordt gesteund door ondernemerskringen. Donderdag 12 maart stappen ondernemers letterlijk de boksring in bij Plantion Ede. Het doel is om gezamenlijk de kracht van de FoodValley regio te zien en ervan te profiteren.

Martin Ruiter, voorzitter Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) en één van de initiatiefnemers: ,,De FoodValley regio biedt kansen voor iedere ondernemer. Door stevige mondelinge duels in de ring maken we die kansen concreet. Denk aan wat ondernemers hebben aan de FoodValley regio in het algemeen, maar ook als het gaat om goed personeel, innovatie en financiering." Het is de eerste keer dat ondernemers in de FoodValley de handen ineenslaan en deze manifestatie organiseren.De middag start 16.00 uur met een echte bokswedstrijd. Martin Ruiter trapt 16.30 uur af.

Vervolgens starten de vier duels in de boksring. Ruiter: ,,We sluiten 17.30 uur af met een borrel en themapleinen rondom het onderwerp 'ontmoet je handelspartner'. Kortom, dé kans om opgedane kennis direct in praktijk te brengen."

BOKS is een manifestatie door en voor ondernemers. Samen met honderden ondernemers uit Wageningen, Veenendaal, Ede, Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Rhenen willen ze een duidelijk statement maken: ondernemers trekken de economie. Aanmelden of info: www.ondernemersmanifestatie.nl