Nieuwe winkel voor Heroes of Taste

WAGENINGEN De Wageningse winkel voor streekproducten en delicatessen Heroes of Taste is verhuisd van de Bergstraat naar Junusstraat 27. Afgelopen vrijdag 18 maart werd de nieuwe winkel feestelijk geopend. De openingshandeling werd verricht door Han ter Maat, als wethouder verantwoordelijk voor de binnenstad. ,,Winkels als deze horen bij Wageningen", aldus Ter Maat.

,,Om de binnenstad aantrekkelijk te maken moeten we het hebben van winkels die bijzondere producten aanbieden en iets extra's doen. De filosofie en het assortiment van Heroes of Taste past daar helemaal bij, met de nadruk op streekproducten en andere verantwoorde lekkernijen."

Heroes of Taste is ruim 2 jaar geleden begonnen als een pop-up winkel met streekproducten. "Helaas is het aanbod van lekkere streekproducten uit de omgeving niet voldoende om een winkel mee te vullen", aldus winkelier Elke Pohlmann. "Daarom verkopen we ook producten van verder weg. Belangrijk is wel dat we het verhaal achter het product kennen of weten wie de producenten zijn. En in de meeste gevallen lukt dat. En het allerbelangrijkste natuurlijk, dat de producten lekker zijn. We organiseren daarom regelmatig proeverijen en doen aan evenementen mee om de klanten kennis te laten maken met de producten."