• Solidez

Nieuwe rolstoelauto voor Solidez

WAGENINGEN Door giften van donateurs, een eigen bijdrage van Solidez Welzijn en twee andere eenmalige donaties kan Solidez haar klanten voortaan beter vervoeren. Sinds kort staat een nieuwe rolstoelauto, een Volkswagen Caddy, voor hen klaar.

De nieuwe auto is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Wagenings NUT, een vereniging die financiële steun verleent aan lokale maatschappelijke activiteiten en het MARIN. Een prominente inwoner van Wageningen zorgde er persoonlijk voor dat het belang van de nieuwe auto bij het MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland), onder de aandacht werd gebracht.

AFHANKELIJK Solidez is erg blij met de nieuwe rolstoelauto. Directeur Esther van der Zee: ,,Veel van onze klanten zijn afhankelijk van rolstoelvervoer. Met deze nieuwe auto kunnen wij hen veilig vervoeren en actief laten deelnemen aan activiteiten. We zijn onze donateurs, het Wagenings NUT en het MARIN ontzettend dankbaar dat zij hieraan hebben willen bijdragen. Dankzij hun steun kunnen veel mensen hun bewegingsvrijheid vergroten en zijn ze meer betrokken bij hun omgeving."