• Collectie Dennis Richter Uitdenbogaardt

Nieuwe eigenaar voor restaurant Hartenstein

OOSTERBEEK Dennis Richter Uitdenbogaardt wordt de nieuwe eigenaar van Restaurant Hartenstein in Oosterbeek. Hij neemt de locatie per 1 januari 2018 over van Laurie Theijse. Dennis Richter Uitdenbogaardt was tot en met 31 augustus directeur van Hotel de Wereld en chef-kok van sterrerestaurant OMundo in Wageningen.

Richter Uitdenbogaardt wil, na een opfrisbeurt van het interieur, het restaurant - gevestigd in een voormalig koetshuis- in januari heropenen. Het restaurant gaat vanaf dat moment verder onder de naam Klein Hartenstein en zal zeven dagen in de week geopend zijn voor lunch, diner, vergaderingen, feesten en partijen.

Richter Uitdenbogaardt verdiende zijn culinaire sporen bij zaken als de Kromme Dissel in Heelsum, Het Ambacht in Driel, La Rive in Amsterdam en Restaurant OMundo. Hij werkte in totaal dertien jaar voor OMundo. In 2011, na vier jaar sous-chef te zijn geweest, volgde hij als chef-kok Baltasar Tieskens op. Sinds 2015 was Richter Uitdenbogaardt ook directeur van Hotel de Wereld, waarin OMundo is gevestigd. Einde van de zomer 2017 besloot hij daar te vertrekken en zich op het starten van een eigen onderneming te richten.