• Marco Vellinga

Nieuw: permanente make-up

RENKUM Vrouwen herkennen dit vast. Elke dag is het weer zover. Het aanbrengen van de make-up kost 's morgens best wel tijd. En overslaan gaat net even te ver. Maar er is een oplossing. Permanente make-up. Beauty & Nails van Mariëtte Dijkman biedt sinds kort professionele permanente make-up (PMU). Met dit nieuwe aanbod heeft haar salon nog meer in huis.

Feike Klomp

,,Ik ben superblij met dit nieuwe onderdeel van mijn praktijk, die ik nu al dertien jaar met veel plezier run", vertelt de altijd enthousiaste en bevlogen eigenaresse. Beauty & Nails Mariëtte biedt al jaren veel op het gebied van schoonheid, nagels en pedicure. Veel vaste klanten, zowel vrouwen als mannen, weten de salon te vinden. Nu is daar een vierde kracht aan toegevoegd. ,,PMU vraagt om kennis en vakkundigheid. Daarom heb ik natuurlijk eerst een opleiding hiervoor gevolgd, en deze met succes afgerond."

Het idee achter PMU: met permanente make-up is de vrouw dag en nacht perfect verzorgd. ,,Ook zonder make-up heb je dan een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU wordt als het ware de natuur een handje geholpen. ,,Je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel je make-up weer bij te moeten werken. En ik kan het weten. Heb zelf natuurlijk ook PMU."

WERKWIJZE PMU is voor iedereen bedoeld maar bijvoorbeeld ook voor mensen die geen of weinig wenkbrauwen hebben, contactlenzen of een bril dragen, moeite of geen tijd hebben om zich op te maken, veel aan sport doen, geen haren meer hebben (bijvoorbeeld door een ziekte), sauna/strandgangers, geen strakke liplijn hebben of allergisch zijn voor normale make-up.

Ze gaat graag in op de werkwijze van PMU: ,,Met een steriele naaldmodule breng ik de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aan. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit."

PIGMENTATIES Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. ,,Daarna kun je het bijvoorbeeld een keer per 1 à 2 jaar laten bijwerken." Meer weten? ,,Ik vertel graag meer over de werkwijze, bijvoorbeeld hoe ik wenkbrauwen behandel en een eyeliner aanbreng. Of maak een afspraak."
Om PMU verder onder de aandacht te brengen is er in de maanden oktober en november een kennismakingsactie: ,,Als de klant een afspraak maakt voor PMU, geef ik 10% korting op de eerste behandeling."

a        [Beauty & Nails Mariëtte, Molenblok 30, 6871 TM Renkum. T: 0317 31 25 35. M: 06 51 70 20 05. E: info@beautyandnails.nu I: www.beautyandnails.nu