• Karin Salentijn gaat graag in gesprek om een keukendroom uit te laten komen.

    Jouw Keuken

Mooie keukens bij JKKS

Advertorial

HETEREN Ruim anderhalf jaar geleden opende JKKS (Jouw Keuken door Karin Salentijn) haar deuren aan de Ressenerbroek in Heteren. De aanpak van JKKS typeert zich door betrokkenheid, oprechte interesse en vakmanschap.

Feike Klomp

,,Bij JKKS zijn we zuinig op jouw tijd", zegt Karin Salentijn, eigenaar van JKKS. ,,Wij besparen de klant urenlange sessies met een verkoper die komt met voorstellen die niet aansluiten bij wat iemand zoekt en al helemaal niet passen binnen het budget. Samen ontwerpen we een keuken die 'past'.

Een keuken is iets persoonlijks, een belangrijke ruimte in huis waar je veel tijd in doorbrengt. Het is daarom belangrijk dat een keuken perfect aansluit op iemands wensen, zodat iedereen er zich helemaal thuis voelt. Voor Karin Salentijn van JKKS in Heteren heeft de keukenbranche geen enkel geheim meer. JKKS staat voor "Jouw Keuken door Karin Salentijn", een naam die de lading volledig dekt. Karin bedenkt en ontwerpt namelijk unieke, op maakt gemaakte keukens die volledig zijn aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Echt 'jouw keuken' dus.

De werkwijze van Karin onderscheidt zich door haar betrokken aanpak. ,,Om tot een passend ontwerp te komen, gaan we zuinig om met je tijd", vertelt Karin over haar werkwijze. ,,Een afspraak maken we op het moment dat het de klant het beste uitkomt. Ook als dit 's avonds of in het weekend is. Geen urenlange sessies, maar doelgericht en gezamenlijk komen tot een ontwerp dat echt past"

Karin: ,,Ik word oprecht blij als ik zie dat mensen genieten van hun nieuwe keuken. Dat is mijn grote drijfveer en geeft mij enorm veel energie. Ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn." En dat het met de klanttevredenheid van JKKS wel goed zit, blijkt wel uit de vele positieve klantbeoordelingen die JKKS inmiddels ontvangen heeft. 100% van haar klanten geeft aan supertevreden te zijn en zou JKKS aanbevelen.

Karin is een allround keukenarchitect. Haar interesse voor interieurarchitectuur zorgde ervoor dat ze in 1994 in aanraking kwam met de keukenbranche. Dat bleek een goeie match, want keukens ontwerpen is nog steeds haar grootste passie. Ze volgde opleidingen bij de Stichting Hout & Meubel, en werkt al jaren als keukenadviseur en –ontwerper. Ze werkte bij diverse keukenbedrijven en is sinds 2008 zelfstandig ondernemer. En zelfs in haar carrière bij de KLM was ze op haar (verre) bestemmingen altijd op zoek naar bijzondere keukens en interieurs. Nieuwsgierig? Kijk op de website voor meer info.

Inlooptijden showroom: Donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Een ander passend tijdstip afspreken kan ook gewoon.

JKKS Keukens, Ressenerbroek 34, 6666MR Heteren. T: 026 – 78 201 06. E: jouwkeuken@jkks.nl I: www.jkks.nl