• Van links naar rechts: Cora Hermens, Marjon van Eck, Renendie Lieftink, Maria Versendaal van Meer dan Kappers.

    Feike Klomp Tekst

Meer dan alleen knippen

OOSTERBEEK De naam 'Meer dan Kappers' is niet zomaar gekozen. Bij binnenkomst valt direct de warme en modern ingerichte ruime kapsalon op, maar achterin de zaak vindt meer plaats. Daar bevinden zich meerdere behandelruimtes voor uiteenlopende disciplines. Meer dan Kappers is een one-stop-shop voor haar-, voet-, hand- en huidverzorging. Het team herbergt veel kwaliteiten. Passie onder één dak.

Feike Klomp

Het team van Meer dan Kappers stelt zich graag voor. Maria Versendaal is meervoudig gespecialiseerd pedicure en werkt met modern apparatuur om de klant zo prettig mogelijk te behandelen.. ,,Ik ben in het bezit van de aantekening DV/RV, oncologische voetzorg. Gediplomeerd lid Provoet en ben KRP (Kwaliteitsregister Pedicures) geregistreerd."

PRODUCTEN Renendie Lieftink is zowel topstylist als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in hotstone-, body- en bindweefselmassage en acne-behandelingen. ,,Ik werk uitsluitend met betrouwbare, op biologische basis ontwikkelde en volledig dierproefvrije producten."

SALONMANAGER Cora Hermens is salonmanager en topstylist binnen het team. ,,Ik zit al sinds mijn 18e in dit fantastische vak. Het is geweldig dat we hier met meerdere disciplines zoveel kunnen bieden. En dat voor jong- en oud. Bovendien vullen we elkaar prima aan. Dat is de echte kracht van Meer dan Kappers."

TOPSTYLIST Marjon van Eck. Ook zij is topstylist binnen de kapsalon. ,,Ik zit al heel wat jaren in het kappersvak en beschik over veel ervaring. Dames, heren en kinderen zijn bij mij van harte welkom." Om iedereen kennis te laten maken met alle disciplines van Meer dan Kappers is er tot en met donderdag 20 december een geweldige kennismakingsactie.

FAMILIEACTIE Aantrekkelijk is verder de familieactie in de kapsalon. Het knippen van een vader en kind tot 12 jaar is tijdelijk slechts 23 euro. Het knippen van een moeder en een kind tot 12 jaar kost in deze actie maar slechts 26 euro.

De verruimde openingstijden zijn: Maandag gesloten. Dinsdag van 08.30 – 17.00 uur. Woensdag van 08.30 – 17.00 uur. Donderdag van 08.30 – 18.00 uur. Vrijdag van 08.30 – 20.00 uur. Zaterdag van 08.30 – 16.00 uur. Bereikbaarheid is geen probleem. De route naar de ruimte van de pedicure en de andere behandelkamers zijn rolstoeltoegankelijk.

ADVERTENTIE Kijk voor het aantrekkelijke 'het meer dan alleen knippen arrangement' naar de advertentie elders in deze krant.

Meer weten? Pak de telefoon, stuur een e-mail of loop gewoon binnen. Profiteer overigens ook nog van de al lopende herfstacties. Maria, Cora, Renendie en Marjon heten iedereen van harte welkom.

Meer dan Kappers. Weverstraat 79, 6862 DL Oosterbeek. Telefoon: 026-3332530. E-mail: meerdankappers@gmail.com Internet: www.meerdankappers.nl