• Ina Loenen is altijd in touw om het klanten naar de zin te maken

    Woon- en Tuinwinkel Loenen

Loenen toont zich op z'n best

RENKUM Wat is het een feest buiten. De lente laat zich nadrukkelijk zien. Om het buitengevoel compleet te maken is Woon- en Tuinwinkel Loenen dé vier-seizoenenwinkel in de buurt, met steeds weer een andere sfeer.

Feike Klomp

Eigenaresse Ina Loenen krijgt het samen met haar enthousiaste team al jaren voor elkaar om woon- en tuinbeleving te creëren, klanten aan zich te binden, met de tijd mee te gaan en goede en bruikbare adviezen te geven. Modern ondernemen gecombineerd met een 'dorpse' gastvrijheid. Dat is de kracht. WONEN Loenen is natuurlijk bekend om de vele tuinspullen, maar ook om woonaccessoires. ,,Elk seizoen een andere sfeer en elke keer weer anders dan anders. Daarom bieden wij altijd weer de laatste trends en sfeervolle woonaccessoires." Van kussens, schorten, sjaals, tassen, servies, glaswerk, tafelzeil, heel veel lekkere dingen voor in de keuken, prachtige kaarten om te geven of te versturen en verrassende decoraties. Kom gewoon langs om het zelf te bekijken, en geniet tussendoor van koffie en thee met huisgemaakte appeltaart. ZADEN Uiteraard is het weer de tijd van bloemen-, groente-, en kruidenzaden en moestuinplanten. Het aanbod is gigantisch. Woon- en Tuinwinkel Loenen heeft altijd zelf een grote voorraad zaden in het aanbod. POTTEN Populair bij Loenen is het vullen van potten. Handig en effectief. ,,Klanten zoeken bij ons bloemen en planten uit om potten te vullen, om deze vervolgens in de tuin, de woning of veranda te zetten zodat het er weer kleurrijk uitziet. Voor veel mensen is het vullen van de potten toch een lastig en tijdrovende klus. Geen zorg, wij helpen." Neem de te vullen potten mee en het team vult ze met bloemen en planten uit eigen voorraad, met plezier. Een aanrader. Steeds meer (vaste) klanten gaan naar Loenen voor een origineel cadeau. ,,Wij denken graag mee bij het maken van de keuze. We pakken het cadeau mooi en zorgvuldig in. Dat wordt gewaardeerd en doen het graag." ACTIVITEITEN Over beleving gesproken, het hele jaar door zijn er bij Loenen verschillende diverse workshops. ,,Je gaat aan de slag met seizoenmaterialen en gaat na twee uur naar huis met een prachtige creatie. Doe ook mee en geef je op." Kom vrijblijvend binnen, loop rond en doe inspiratie op, want er schuilt veel moois achter die groene deuren. Klanten die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes, workshops en tips kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief. Loenen is ook een UPS-servicepunt.

Woon- en Tuinwinkel Loenen, Groeneweg 76-78 Renkum. T: 0317-312254. F: www.Facebook.com/WoonEnTuinwinkelLoenen I: www.woonentuinwinkel.nl