• Fotografie Jan Boelens

Kerst bij Franks Fietsenwinkel

Advertorial

HEELSUM Het jaar is weer voorbijgevlogen. Na een zeer lange zomer staat ineens de kersttijd weer voor de deur. Franks Fietsenwinkel springt daar traditiegetrouw op in en verkoopt prachtige kerstbomen. Honderden mooie Nordmann kerstbomen, van klein tot groot, staan sinds gisteren klaar voor iedereen. O ja, en overheerlijke oliebollen bestellen kan bij Franks Fietsenwinkel ook.

Feike Klomp

,,We pakken de komende weken groots uit", begint de altijd actieve Frank Hendriksen te vertellen. ,,De bomen zijn afkomstig van een regionale kweker uit de buurt, die bekend staat om kwaliteit en passie voor het vak. De kerstbomen kenmerken zich door pure kwaliteit. Het zijn gewoon goede Nordmann bomen. Naalduitval is te verwaarlozen."

Onder het motto 'gemak dient de mens' helpt het team van Franks Fietsenwinkel de klant van a tot z, benadrukt Hendriksen: ,,We beschikken over een inpakmachine en bezorgen is in overleg mogelijk. We leveren ook kerstbomen voor winkelcentra in de buurt." Omdat de jaarwisseling alweer in zicht is, waarbij een oliebol en/of een appelbeignet natuurlijk niet kan ontbreken, biedt Franks Fietsenwinkel de mogelijkheid om nu alvast bestellingen te doen: ,,De oliebollen zijn afkomstig van een Betuwse banketbakker. En ik kan iedereen verzekeren dat de oliebollen en de appelbeignets superlekker zijn. Tot aan de kerstdagen zijn de oliebollen op zaterdag gratis te proeven. Op 31 december (oudejaarsdag) worden de bestellingen gratis thuisbezorgd."

Uit dit alles blijkt dat Hendriksen samenwerking en het lokaal versterken van ondernemers belangrijk vindt. Sinds de start van zijn winkel in Heelsum is hij daar voortdurend mee bezig.
Zijn rode draad: ,,Elkaar versterken en aanvullen is de kracht. Daar ben ik van overtuigd. Kijk maar eens naar het huidige centrum van Heelsum. Een aantal jaar geleden waren er veel meer lege panden dan nu. Er is een verscheidenheid aan aanbod in het voordeel van de klant."

Er zijn trouwens niet alleen maar kerstbomen bij de Heelsumse fietsenwinkel te bewonderen, legt Hendriksen verder uit: ,,Het centrum van Heelsum ziet er inmiddels ook gezellig uit met mooie grote kerstbomen. Compleet met verlichting. Daarmee stralen we gezelligheid en gastvrijheid uit." Natuurlijk is en blijft de zaak van Hendriksen een fietsspecialist. ,,Onlangs zijn er nog vrachten vol nieuwe fietsen binnengebracht. Van e-bikes, mountainbikes, kinderfietsen, racefietsen, stadsfietsen tot prima tweedehands stationsfietsen. Kom ze gerust alvast bekijken."

Inschrijven voor de tweede editie van de X-Mas Ride (zondag 16 december) is nog volop mogelijk.

Franks Fietsenwinkel. Utrechtseweg 74, 6866 CM Heelsum. T: 0317-312426. E: info@franksfietsenwinkel.nl F: FranksFietsenwinkel I: www.franksfietsenwinkel.nl