• John Visser: 'Er zijn genoeg mogelijkheden om met ieder budget een mooi en waardig afscheid te verzorgen.'

    Pamsfotografie.nl

John Visser uitvaartbegeleiding

Advertorial

RENKUM John Visser is in 2016 zijn eigen uitvaartonderneming gestart. ,,Uitvaartverzorging is een prachtig beroep, dat soms pittig is maar mij ook veel voldoening geeft. Ik ben er om nabestaanden te helpen, te ontzorgen en bij te staan en doe dat als John… als mezelf."

ONTZORGEN Iedereen kan bij John Visser Uitvaartbegeleiding terecht, ongeacht welke uitvaartverzekering, benadrukt John.

Hij vertelt: ,,Ook als je een verzekering hebt bij bijvoorbeeld Dela, Yarden of Monuta kan ik de uitvaart verzorgen. Het is een misverstand dat je in zo`n geval afhankelijk bent van de verzekeraar. Als je dat wilt, neem ik contact op met de verzekeraar om de waarde van de polis te checken. Daarin neem ik de zorg uit handen van de nabestaanden."

Hij vervolgt: ,,Wij doen niet aan de zogenaamde uitvaartpakketten, je bepaalt zelf welke diensten je afneemt en wat passend is, het voordeel is dat de kosten lager uitvallen. Er zijn genoeg mogelijkheden om met ieder budget een mooi en waardig afscheid te verzorgen."

UNIEK Nabestaanden waarderen John om zijn warme, troostrijke uitstraling en oog voor detail. Hij houdt van het leveren van maatwerk, waarbij de wens van de overledene bepalend is.

John visser: ,,Het is heel fijn dat we samen een mooi afscheid kunnen vormgeven, of dit nu in een crematorium, kerk, natuurbegraafplaats of in de kroeg op de hoek is. Het belangrijkste is dat de uitvaart past bij de overledene maar ook troost biedt aan de nabestaanden. Ieder leven is uniek, dus mag de uitvaart dat ook zijn! Stap voor stap geven we invulling aan het afscheid, zodat de keuzes bewust gemaakt kunnen worden. Zo kan een waardevol afscheid ontstaan dat past bij de overledene én bij de nabestaanden."

FLEXIBEL Hoewel John Visser Uitvaartbegeleiding een eenmansbedrijf is, gaat dit zeker niet ten koste van de flexibiliteit, aldus John Visser.

,,De mensen met wie ik samenwerk delen met mij het principe dat de details bij elke uitvaart het waard zijn om met zorg en aandacht te worden uitgevoerd. Na een overlijden luistert dat extra nauw; mensen zijn op zo`n moment kwetsbaar en gevoelig. Ieder detail moet kloppen en het moet goed voelen. Dat is mijn doel."

VOORGESPREK Steeds vaker wordt John gevraagd voor een voorgesprek met mensen die weten dat ze op korte termijn komen te overlijden of gewoon eens willen weten wat er allemaal mogelijk is en heel belangrijk; wat de kosten voor de uitvaart zijn. Natuurlijk is dit vrijblijvend. "Vaak is het een opluchting en valt er heel wat af van de schouders van iemand die ziek is of op leeftijd is, als ze kennis met mij hebben gemaakt en hun wensen hebben uitgesproken. Ze kunnen die zorgen dan loslaten."

INFORMATIE Bezoek de website van John Visser Uitvaartbegeleiding www.samenaanallesgedacht.com John Visser is te bereiken op tel: 06 - 250 439 56 (24/7).