• Logo Groente & Meer

    V. de Wild

Inloopspreekuur Groente & Meer, advies over eetgedrag kinderen

11-09-2019, 09:51 | Lezersnieuws | Victoire

We willen allemaal dat kinderen een gezond eetpatroon ontwikkelen, immers jong geleerd is oud gedaan. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat kinderen voldoende groente eten. Helaas blijkt dit vaak een probleem te zijn in de praktijk.

Hoe doe je dit nu precies en wanneer begin ik daarmee en hoe. Gaat je baby over van melk naar het eerste vaste hapje dan ben ik de juiste persoon die je hierbij kan helpen. Ik maak gebruik van een gecertificeerde methode, ontwikkeld i.s.m. Wageningen en Leiden universiteit, hierbij kijk ik o.a. naar de eetsignalen van je kind. Wat laten deze mij zien en hoe kan ik hier het beste op inspelen als ouder. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring met het onderzoek naar smaakontwikkeling en eetgedrag bij kinderen.

Ik wil graag deze kennis met je delen en kan je de juiste handvatten geven. Kom vrijblijvend langs op een van mijn inloopspreekuren in Wageningen bij kindercentrum Pipeloi op woensdagochtend of bij kindercentrum 't Klokhuis op maandagmiddag. Voor meer info zie website www.groenteenmeer.nl