• Marco Vellinga

'Iedere fiets is bij ons welkom'

Advertorial

OOSTERBEEK Oosterbeek is sinds een aantal weken een servicepunt voor fietsen rijker. Bij Mantel Servicepunt kunnen fietsbezitters terecht voor fietsonderhoud, reparaties en onderdelen. Daarmee versterkt de Arnhemse fietsspecialist haar service en mogelijkheden. Het idee erachter: nazorg om de hoek en snelle doelgerichte service.

 

Mantel bestaat al sinds 1938, opgericht op de Lawick van Pabststraat in Arnhem-Noord. Mantel ging over van vader op zoon en sinds 2006 zijn Dick Mantel (kleinzoon van de oprichter) samen met Olaf Heller de nieuwe eigenaren. Zo stonden zij in 2012 aan de basis van een webshop en een Superstore in Arnhem-Zuid. ,,Onze Superstore is de grootste fietsenwinkel in Nederland", vertelt Michael Albouts in het fonkelnieuwe Oosterbeekse Servicepunt. ,,Deze combinatie van online en winkels werkt erg goed."

 

Inmiddels heeft Mantel ook een Superstore in Den Bosch. ,,Onze Superstores beschikken over een eigen werkplaats waar de klant met de fiets terecht kan. Gezien het grote aantal klanten is het soms erg druk bij onze werkplaats."

Michhael vervolgt: ,,Daarnaast merken we dat je voor een aankoop graag even naar een winkel gaat waar men alles heeft, en ook je online bestelling kan afhalen, maar bij de nazorg het toch prettig is als je dit 'om te hoek' kan regelen. Je wilt in principe zo snel mogelijk weer van je fiets genieten als er iets mis mee is."

 

SERVICEPUNT Uit dat principe is het Servicepunt in Oosterbeek geboren. ,,Onze Servicepunten zijn er voor de 'nazorg' aan de fiets. Zo kunnen klanten terecht voor fietsonderhoud en reparaties. Ook hebben we daar een klein assortiment aan veel verkochte fietsonderdelen zoals binnenbanden, fietsverlichting en fietstassen.

En natuurlijk kan iedereen terecht bij onze specialisten Ries en Thom."

Mantel heeft veel vaste klanten in Oosterbeek en vindt het servicepunt daarom een mooie toegevoegde waarde om de nazorg om de hoek aan te bieden. ,,Waarbij de passie voor de fiets even zichtbaar is als bij onze andere winkels."

 

ZICHTBARE WERKPLAATS Het middelpunt van het Mantel Servicepunt is de werkplaats.

,,Bij ons servicepunt ervaart de klant dezelfde service die bij de Superstores ook gewoon is. Bovendien worden er steeds meer fietsen online gekocht in Oosterbeek, ook via Mantel.com."

 Albouts tot slot: ,,Iedereen is bij ons welkom. Het maakt daarbij niet uit waar de fiets gekocht. In onze werkplaats kunnen we alle typen fietsen ontvangen: stadsfietsen, e-bikes maar ook racefietsen en mountainbikes."

 

ACTIE Kijk voor aantrekkelijke onderhoudsacties elders in deze krant (de Rijnweek Special). Knip de bon uit, kom naar het servicepunt en profiteer mee.

Mantel.com. Servicepunt. Utrechtseweg 84, 6862 AN Oosterbeek. Telefoon: 026-4450945. Internet: www.mantel.com