• Lex van Lieshout

HEMA Oosterbeek gaat verbouwen

OOSTERBEEK HEMA gaat het filiaal aan de Utrechtseweg 148 in Oosterbeek ombouwen naar voorbeeld van haar internationale winkels. Het belangrijkste verschil is dat de winkels overzichtelijker zijn en zijn ingedeeld in werelden. De winkel in Oosterbeek wordt van 9 oktober 2017 tot donderdag 12 oktober verbouwd. Op vrijdag 20 oktober worden inwoners van Oosterbeek welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke officiële opening.

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar.

Tico Schneider, directeur HEMA Nederland: „In de afgelopen maanden is het internationale winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in Nederland, België en Luxemburg, internationale uitbreiding en groei van e-commerce."