• Ilja van Greven

Eerste businessboeket voor Mini Dierenpark

WAGENINGEN De awards voor de beste ondernemer en onderneming van de gemeente Wageningen worden op 9 april uitgereikt. Patty Elbertsen en Angela Ruiter van Bloembinderij 't Binnenveld verzorgen ook dit jaar weer de boeketten voor alle genomineerden en de podiumstukken. Om alvast in de stemming te komen, reikte Angela Ruiter het eerste businessboeket uit aan burgemeester Geert van Rumund.

Van Rumund gaf het boeket door aan het Mini Dierenpark en maakte gebruik van deze gelegenheid om deze stichting in het zonnetje te zetten. Het doel van Stichting Mini Dierenpark is het bevorderen van het contact tussen kinderen en dieren in een diervriendelijke omgeving. Bovendien kan het dierenpark fungeren als een educatieve omgeving voor kinderen in Wageningen. 's Heeren Loo creëert met het mini dierenpark en de stadsboerderij een dagactiviteit die bereikbaar is voor cliënten in en rondom Wageningen.

Zowel burgemeester Van Rumund als verantwoordelijk wethouder Gudden zijn blij met deze ontwikkelingen. „Het mini dierenpark neemt een belangrijke plek in onze stad in. We zijn blij dat verschillende inwoners de handen ineen hebben geslagen om een nieuwe locatie voor het dierenpark te vinden. Eindelijk is er nu deze locatie waar jong en oud elkaar kan ontmoeten", aldus Van Rumund.

EVENT Tijdens het Business Event in De Wageningsche Berg worden de genomineerde bedrijven aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews. Na het officiële programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en de genomineerde bedrijven te feliciteren. De deskundige jury, onder leiding van notaris Sjirk Bijma, staat op dat moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren.

Meer informatie over het Business Event is te vinden op businesseventwageningen.nl.