• Schut Papier
  • Schut Papier

Een dak vol zonnepanelen bij Schut Papier

HEELSUM Ze vallen niet direct op, maar zijn er wel degelijk. Zonnepanelen op het dak van Schut Papier, dat dit jaar 400 jaar bestaat. Sinds vorig jaar augustus sieren 1430 zonnepanelen het dak, laat directeur René Kort weten.

,,Duurzaamheid is een groot goed. Dat juichen wij als kleine maar innovatieve papierfabriek meer dan toe." De vele zonnepanelen dekken zeker 25 procent van de eigen energiebehoefte af. Schut Papier heeft ook een warmteterugwininstallatie. Dat zorgt voor 22 procent minder gebruik aan gas. Dit initiatief leverde niet alleen energie op, ook een nominatie voor de EZ Energy Award 2016. De luchtfoto geeft een goed beeld van de zonnepanelen op het dak van de Heelsumse papierproducent.

Met vriendelijke groet, Feike Klomp www.feikeklomp.nl www.facebook.com/FeikeKlompTekst 06-18943859   Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen. -------------------------------------------------------------------- De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan. Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie. Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen. BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..