• In Renkum wordt op vrijdag 14 december het Winterfestijn gehouden.

    BDUmedia

Decemberactie bij Renkumse winkeliers

RENKUM Diverse organisaties van Renkum, zoals die te zien zijn met hun logo's in de advertentie op de achterpagina van de krant van deze week, nodigen u van harte uit om in de decembermaand toch vooral naar Renkum te komen.

Naast de wat grotere winkelketens vindt u in Renkum nog veel de kleine(re ) winkels waar u door de eigenaar zelf welkom wordt geheten. Waar u als klant nog wordt herkend en waar u op een goed advies kunt rekenen.

Diverse etalages zijn weer mooi ingericht en de winkeliers hebben hun best gedaan om voor de decembermaand de mooiste cadeau artikelen en kleding in te kopen. Ook het unieke Renkumse papiermuseum is zeker een bezoek waard.

KASSABONNENACTIE Gewoontegetrouw is er de hele maand december de kassabonnenactie. Bij de winkeliers die aan de actie meedoen schrijft u uw naam en telefoonnummer op de achterkant van de kassabon. Daarmee maakt u kans op één van de meer dan honderd waardebonnen die beschikbaar worden gesteld. En….. er vindt elke week een trekking plaats met meerdere prijswinnaars.

De datum dat u zeker naar Renkum moet komen is de 14de december. Dan vindt van 17.00 tot 22.00 uur het winterfestijn plaats, een evenement dat uniek is in de omgeving. Met op het dorpsplein; een schaatsbaan en een Tiroler springkussen voor de kinderen, warme wintersnacks, een Xmas sing-a-long en nog veel.

LICHTJESTREIN Bij de Renkumse molen is een lichtshow. Tussen de twee feestlocaties rijdt een lichtjestrein met diverse op- en afstappunten. En niet te vergeten is het parkeren in Renkum gratis. ,,Kortom: een sfeervol feest dat een bezoek waard is, melden de organisatoren enthousiast." Zij rekenen op de komst van veel belangstellenden.