• Hart for her bestaat twee jaar. Ilse van Dreven is trots op deze mijlpaal.

    Hart for her

Bewegen blijft belangrijk

Advertorial

RENKUM Het is tijd voor een feestje. Hart for her van eigenaresse Ilse van Dreven bestaat per 10 oktober alweer twee jaar. En dat wil Ilse van Dreven niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het uitgangspunt van hart for her in een notendop: het plezier dat bewegen, sport en of fitness je geeft. Lekker bewegen in een prettige omgeving, samen met andere vrouwen.

Feike Klomp

Voordat Ilse ingaat op diverse feestelijke acties in de oktobermaand, legt ze het principe van het sportieve circuit van hart for her nog eens uit: ,,De kenmerken van Hart for her zijn: kleinschaligheid, vrouwen onder elkaar, binnenkomen wanneer het jou uitkomt en altijd onder persoonlijke begeleiding. Je doorloopt in 30 minuten een compleet circuit met als insteek: spierversterkende oefeningen doen in combinatie met conditietraining. Gevolg: sterkere spieren en een dalend vetpercentage. ,,De apparaten die we gebruiken, en dat is belangrijk om te weten, zijn gebruiksvriendelijk en bovendien hydraulisch te bedienen. Jij bepaalt dus zelf de weerstand."

Ilse is blij met de gestaag groeiende groep dames die bij hart for her sporten. ,,Trots ben ik op de dames die al vanaf de start van hart for her hier aan de Dorpsstraat erbij zijn. Echte doorzetters. Zij zijn belangrijke ambassadrices voor de sportschool. Veel dames komen hier niet sporten om af te vallen, maar om zich beter te voelen. Want dat is het allerbelangrijkste. Eenmaal hier aan de gang, merk je de meerwaarde in het dagelijks leven. Je loopt net even wat makkelijker de trap op, fietst en wandelt meer ontspannen. Kortom, veel dames voelen zich gewoon beter en energierijker. Dat is de kern van hart for her."

FEESTMAAND Vanwege het tweejarig bestaan staat de 'feestmaand' oktober in het teken van uiteenlopende acties. ,,Maaike Dijkstra van Kundalini Yoga Renkum komt langs en geeft yogales. Karine de Laat van Reflexief, reflexzonetherapie massage-advies laat je genieten van een behandeling. Kijk voor de data, verdere info en tijden op onze Facebookpagina."

HARTENBON Ze heeft nog een nieuwtje voor de jubileummaand: ,,Waar het kan en elkaar versterkt, juich ik samenwerking met collega-ondernemers toe. Daarom heb ik samen met Robert en Frank Bregman van Gastrobar Oude Post een leuke actie bedacht. Bestaande clubleden die een nieuw jaarlid introduceren krijgen een 'hartenbon' ter waarde van 25 euro om te besteden bij mijn 'buurmannen'."

GYM VOOR HIM Andere activiteiten: 'Gym voor him'. ,,Donderdagavond 11 oktober zijn de mannen/partners van de clubleden welkom om te bewegen.

De vrouw is dan de instructrice. Vraag ook eens naar de aantrekkelijke Better Belly actie met leuke kortingen tot en met het einde van dit jaar."

Hart for her. Dorpsstraat 14, 6871 AL Renkum. Telefoon: 0317-357305. Internet: www.hartforher.nl (vestiging Renkum) Facebook: HartforherRenkum E-mail: ilse@hartforher.nl