• Delaila Verheij in haar pas geopende salon.

    Feike Klomp Tekst

Beauty and More By Lai

WAGENINGEN De droom voor Delaila Verheij is uitgekomen. Begin augustus opende ze haar eigen salon Beauty and More By Lai aan de Harnjesweg. In het pand waar voorheen een hondentrimsalon gevestigd was. De salon is knus en gezellig ingericht. De jonge enthousiaste onderneemster (23) heeft er zin in.

Feike Klomp

,,Ik heb het verzorgen van nagels en het kappersvak altijd al leuk gevonden. Op mijn zestiende was ik als meisje al druk in de weer met nagels", vertelt Delaila in haar eigen salon. ,,Vervolgens heb ik de kappersopleiding gedaan en afgerond." Met behulp van haar ouders trok ze de stoute schoenen aan en is ze Beauty and More By Lai gestart. ,,Zij hebben mij erg ondersteund om deze stap te zetten. Daar ben ik ze erg dankbaar voor. Veel mensen dromen van een eigen bedrijf, maar zetten de stap niet. Hoewel je nooit weet hoe de toekomst eruitziet, wil ik altijd tegen mezelf kunnen zeggen: ik heb het toch maar mooi gedaan."

Beauty and More is een beautysalon en kapsalon waar klanten terecht kunnen voor verschillende behandelingen zoals wimperextensions, acryl- en gel behandelingen voor nagels. Daarnaast is de kersverse Wageningse onderneming the place to be voor knipwerk, permanenten en verven. ,,Dat doe ik voor zowel dames, heren als kinderen."
Niet alleen meisjes en jonge vrouwen komen naar Beauty and More By Lai voor het verfraaien van hun nagels, ook oudere dames. ,,De redenen zijn verschillend. Sommigen doen het gewoon omdat ze het mooi vinden, anderen laten hun nagels behandelen voor een vakantie, een fotoshoot of een bruiloft. Wat me ook opvalt is dat studentes van de WUR veel belangstelling tonen. Zij weten me nu al te vinden voor het behandelen van wimpers en nagels."

Naast de professionele uitrusting voor de behandeling van nagels en wimpers beschikt de salon natuurlijk over een volledig uitgerust kappersdeel. ,,Klanten kunnen bij mij ook terecht voor hele toffe sieraden om het plaatje helemaal compleet te maken. Van tasjes, portemonnees, oorbellen, kettingen tot overige accessoires."

Naast sieraden verkoopt Beauty and More By Lai verzorgingsproducten van het merk Lome Paris. ,,Prima producten die niet online verkrijgbaar zijn, bovendien zijn ze prettig geprijsd. Ik heb ze volop, zowel voor mannen als vrouwen."
De werkwijze bij Beauty and More is als volgt: ,,Zaterdag werk ik alleen op afspraak, op andere dagen heeft dat ook mijn voorkeur, zodat je weet dat er tijd voor je is ingeruimd. Maar spontaan binnenkomen kan natuurlijk altijd."

Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag tot en met donderdag van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en van 18.00 – 20.00 uur. Zaterdag op afspraak.
Beauty and More By Lai. Harnjesweg 90, 6706 AV Wageningen. T: 06-14069090. E: beautyandmorebylai@hotmail.com F: beautyandmorebylai