• Frits van Eldik

Autocoureur Tom Coronel te gastbij de Ondernemerskring

OOSTERBEEK Tom Coronel, autocoureur, F1 kenner, en spreker over ondernemen en topsport, is maandagavond 12 maart te gast bij de Ondernemerskring Midden-Gelderland. Na afloop van de jaarvergadering in De Westerbouwing in Oosterbeek zal hij op geheel eigen wijze ondernemers, zowel leden als introducees, inspireren over ondernemen, topsport en hoe je zakelijke uitdagingen het beste kan managen op de 'racebaan' van zaken doen. 

De Ondernemerskring Midden-Gelderland.,,Tom Coronel is een rasondernemer. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele duizendpoot, en dat sluit goed aan bij de ambities van de Ondernemerskring Midden-Gelderland om zich nog actiever te laten zien en een verbinder en aanjager te zijn voor en door ondernemers."

De Ondernemerskring organiseert al sinds jaar en dag interessante laagdrempelige activiteiten. Van bedrijfsbezoeken, lunchmeetings met sprekers, businessavonden tot ontspannen borrelmomenten. Hier staan zowel kennisoverdracht, inspiratie opdoen en elkaar beter leren kennen centraal. ,,Dat kan tot onderlinge opdrachten of transacties leiden, maar dat is niet de belangrijkste insteek. Het informele karakter voert de boventoon. Ook belangenbehartiging staat centraal, bijvoorbeeld als het gaat om infrastructuur, politieke besluiten of andere zaken die ondernemers aangaan."

Voorzitter Johan Peters:,,Wij nodigen belangstellende ondernemers van harte uit om maandagavond 12 maart een kijkje te komen nemen. Zowel om naar onze topgast Tom Coronel te luisteren, als om kennis te maken met andere ondernemers en het bestuur. De deuren voor introducees staan daarom wagenwijd open."

Ondernemerskring Midden-Gelderland is dé actieve ondernemersvereniging voor bedrijven en ondernemers uit de gemeente Renkum en de gemeente Overbetuwe, met name bedrijventerrein Poort van Midden-Gelderland in Heteren. Belangenbehartiging, kennis en ervaring delen, elkaar helpen en stimuleren staan centraal. Een groot aantal bedrijven uit deze regio is inmiddels bij Ondernemerskring Midden-Gelderland aangesloten, maar er is gelukkig nog ruimte voor verdere groei.

Spreker Tom Coronel. Maandagavond 12 maart. De Westerbouwing, Westerbouwing 1, Oosterbeek. Inloop 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. Aanmelden kan via het secretariaat: post@ondernemerskringmiddengelderland.nl